Полезные материалы

Аліна Загитова новини: Загитова пробує себе в іншому виді спорту і вражає всіх спортивним фінтом - кадри - 30.12.2018

Знаменита російська фігуристка Аліна Загитова в соціальній мережі вирішила показати своє володіння хокейною ключкою, ніж порадувала своїх фанатів.

Варто зазначити, що у шістнадцятирічної спортсменки відмінно вдалося встановити шайбу на ребро і підняти її хокейною ключкою, повідомляє "Російський Діалог" з посиланням на LENTA .

Крім того, Загитова провела перше вкидання на хокейному матчі КХЛ "Ак Барс" - "Нафтохімік". Про що повідала прес-служба спортивного клубу "Ак Барс" (Казань).

Напередодні хокейного матчу відома спортсменка дала автограф-сесію для шанувальників на "Татнефть Арені".

Аліна Загитова є олімпійською чемпіонкою 2018 року і чемпіонкою Європи 2018 року. Також вона була чемпіонкою світу 2017 року серед юніорів, заслужений майстер спорту РФ і кавалер ордена Дружби.

Також вона була чемпіонкою світу 2017 року серед юніорів, заслужений майстер спорту РФ і кавалер ордена Дружби

Як повідомляв раніше "Російський Діалог", олімпійська чемпіонка Аліна Загитова готується здивувати шанувальників фігурного катання новим стрибковим елементом.

Нагадаємо, заслужений тренер СРСР з фігурного катання Тетяна Тарасова вирішила висловитися після невдалого прокату олімпійської чемпіонки Аліни Загитова в довільній програмі на чемпіонаті РФ в Саранську.