Полезные материалы

Fantasтіческое превью. Copa America 2015

Здавалося б тільки попрощалися з фентазі сезоном, але на черзі дуже цікавий турнір під назвою Copa America. Так що, в черговий раз вітаю всіх в блозі El Fantastico.

Довго думав робити чи велике превью по всьому турніру або ж полінуватися)) Але все-таки вирішив схилитися на користь першого варіанту. Все ж команд в турнірі не так вже й багато і можна переглянути всіх не особливо переймаючись, хоча в будь-якому випадку час це забирає. Що ж, не буду довго затягувати, відразу перейду до справи.

Для початку давайте поглянемо на групи і спробуємо спрогнозувати хто ж вийде в стадію плей-офф. Так, відразу варто зазначити, що з трьох груп виходять по 2 команди, а також дві команди, що зайняли 3 місця з найкращими показниками.

Група А

Група А

Чилі є країною-господаркою турніру, та й підбір гравців у них більш якісний в порівнянні з іншими збірними в їх групі. Віддаю перше місце їм. Друге місце віддам Еквадору. Цього разу в їх складі лише один Валенсія, а саме Енер, але думаю без Антоніо вони теж впораються, принаймні з групи повинні виходити спокійно. А ось хто займе 3 місце сказати важко. Мексика є запрошеним гостем і для них цей турнір не є пріоритетним , Тому вони привезли не найсильніший склад, в основному представлені гравці з місцевої мексиканської ліги, але все ж кілька європейських імен присутні. Що чекати від Болівії навіть не знаю. Якби турнір проходив у них в високогір'ї, то я б навіть ризикнув поставити на те, що вони займуть 1 місце в групі)) Ну а так подивимося, напевно, поборються з Мексикою за 3 місце. Тільки от мені здається, що з цієї групи 3 місце не пройде в плей-офф.

Підсумок: 1) Чилі; 2) Еквадор; 3) Мексика; 4) Болівія

Група B

У цій групі м'ячі з прапорами стоять в правильному порядку)) Я думаю після закінчення трьох турів розклад буде саме таким. Якщо Аргентина не буде валяти дурня, то 1 місце вони повинні займати спокійно. Підбір гравців у них самий найсильніший серед усіх команд на турнірі, я думаю ви зі мною погодитеся. Уругвай теж дуже хороший, майже всі найсильніші гравці викликані в збірну. Знаю, що до сих пір в чаті запитують - "де Суарес?". Насправді деякі не знають або ж спеціально хтось троллит досвідчених фантазерів, але відповідаю, що у нього ще не закінчилася дискваліфікація, яка висить на ньому з ЧС-2014. Дивлюся на склад Парагваю і тлумачних гравців бачу лише серед нападників. Хотів по початку написати, що парагвайці зможуть поборотися з Уругваєм за 2 місце, але думаю все ж без шансів. Відводжу нею 3 місце. Головне питання цієї групи - повториться "яка біль ..."? Цілком допускаю такий варіант знову. Але справедливості заради зазначу, що пара цікавих гравців в складі Ямайки є.

Підсумок: 1) Аргентина; 2) Уругвай; 3) Парагвай; 4) Ямайка

Група С

Група С

Як на мене так найцікавіша група. Букмекери відводять перше місце в групі Бразилії. Але особисто моя думка, що Колумбія цілком може випередити пентакампеонів і для цього у них є все. Не знаю, може я якось упереджений до бразильців, але мені чомусь сильно запало в пам'ять, що у такий легендарної збірної як Бразилія в складі присутні гравці з таких команд як Аль-Ахлі і Шаньдун Лунен. Перу і Венесуела чимось схожі, у обох збірних є цікаві футболісти, але самі команди поки не домагалися якихось успіхів. Але боротися вони будуть з усіма і ні Колумбії, ні Бразилії легко з цими командами не буде.

Підсумок: 1) Колумбія; 2) Бразилія; 3) Венесуела; 4) Перу

Ну а тепер перейдемо до найцікавішого, а саме до традиційного розбору персоналій в командах. Кого варто брати і він виправдає свій цінник, хто не коштує тих грошей, що за нього треба віддати, а хто навпаки недооцінений. На ці та багато інших питань я спробую відповісти нижче.

Розбір команд буде вестися в алфавітному порядку. При подговка превью мені було зручніше вести перегляд саме так (вкладка "все клуби" всім на допомогу).

Аргентина

І відразу ж питання до воротарської позиції. Ромеро є номером 1 в збірній протягом багатьох років і на останньому ЧС він також займав місце у воротах своєї збірної, яка дійшла до фіналу. Не беруся точно говорити, але по-моєму його ставлять в збірній в абсолютно будь-якому стані, нехай він навіть і є запасним в клубі, в якому він грає. Ось і зараз в Сампдорії він більшу частину сезону просидів на лавці. Є також Андухар. Він на відміну від свого колеги по збірній відвоював місце в основі Наполі і кінцівку сезону проводив в якості першого воротаря команди. Загалом, я б не радив брати воротаря з Аргентини, тим більше, що гідних кандидатів на інших позиціях вистачає. Перейдемо до захисників. По краях з великою, так хоча навіть з величезною, часткою ймовірності будуть бігати Сабалета і Рохо. Другий стоїть на 0.5 балів дешевше. В такому турнірі навіть такі копійки потрібно берегти, тому думайте кого краще брати, адже обидва гарні в підключеннях до атак. У центрі оборони точно буде "наш" Гарай, а ось з його напарником є деякі питання. Пора поступатися дорогою молодим, Демічеліс вже тепер відіграв всюди де тільки можна, а ось Отаменді блискуче провів сезон в Валенсії, з якої потрапив в ЛЧ і між іншим забив цілих 6 голів. У півзахисті, звичайно, круті хлопці стоять дорого. Я вважаю, що Ді Марія 9.0 коштує своїх грошей, нехай у нього не зовсім вдало пішло в МЮ, але в збірній це інший гравець. Упевнений, що цінник багатьох відлякає, та й в пам'яті у всіх його невдалий нинішній сезон. Є більш урівноважений варіант - це Пасторе за 8.0. Ось у нього то, як раз сезон в ПСЖ вдався і він зараз на піку. Але інше питання, чи буде він проходити в стартовий склад збірної? Тут складно сказати, адже аргентинська атакуюча лінія буквально рясніє зірками і комусь в будь-якому випадку доведеться сидіти на лавці. Та й ще не забуваємо про фактор ігрових хвилин, які важливі в фентазі. Навряд чи гравці атаки, за винятком Мессі, проводитимуть на полі 90 хвилин, будуть давати грати всім і шукати найкраще поєднання для стадії плей-офф. Як би дивно звучить, але в аргентинській півзахисті є гравець з цінником 5.5 - це Лукас Бігль. Нехай він і грає ближче до опорній зоні і не є якимось голеадором, але все одно звернути увагу на нього варто, адже не факт, що ті ж Ді Марія і Пасторе будуть відрізнятися результативними діями в кожному матчі. А навіщо питається переплачувати? Ще важливий факт, що, швидше за все, він буде гравцем основи. Чи є сенс мені розповідати про гравців у вкладці "Нападники"? Всі імена тут говорять самі за себе. Точно в основі буде недоторканний Лео Мессі, а ось гадати з його помічниками в атаці я не буду. Гарні абсолютно всі. Ризикну припустити, що все ж у Агуеро більше шансів потрапити в основу.

Оптимальна трійка в фентазі-склад: Мессі 10.0, Рохо 6.0, Пасторе 8.0 (Ді Марія 9.0, якщо кошти дозволяють)

Краще не брати: Ламела 8.0, Маскерано 7.0. Перший, швидше за все не буде гравцем основи, а другий буде грати в опорній зоні, або ближче до центру захисту.

Болівія

Абсолютно ясно, що такі команди як Болівія варто розглядати лише з тієї точки зору, які з наддешевих гравців (4.5 - 5.0) можуть зіграти в основі. Ну що ж, поділюся тією інфою, що зміг дістати по гравцям Болівії. Звичайно, болівійські сайти і пресу я не вивчав))), але останні товарняки, а також ігри збірної в кваліфікації перед ЧС 2014 переглянув з метою зрозуміти хто ж може з'явитися в стартовому складі Болівії. У вратаркой позиції частіше зустрічалася фігура Кіньонеса 5.0. Хоча зараз ось побачив матеріал якогось нового блогера, де до е-що написано про Суареса . Серед захисників виділю Моралеса і Уртадо. Не питайте чому, я вже не пам'ятаю, тому що готував превью заздалегідь))) Але повірте, я ж не сам просто так придумую, значить вони зустрічалися мені в складах при перегляді попередніх товариських ігор. Приблизно за тими ж критеріями я собі відзначив Лісіо і Смедберга-Даленсе, який має подвійне громадянство і один з небагатьох в своїй збірній грає в європейському чемпіонаті за шведський Гетеборг. Вони обидва стоять скромні 5.0, як то кажуть беремо просто, щоб були і на критичний випадок могли б принести зайві 1-2 бали, якщо будуть грати. У нападі, як втім і серед усієї команди, головною зіркою є Морено, який зараз пилить в Китаї. Так, він головна сила Болівії, але його брати не треба, тому що він стоїть 6.5. Гроші для нападника невеликі, але збірна не та, щоб забивати багато.

Оптимальна трійка в фентазі-склад: Моралес 4.5, Уртадо 4.5, Смедберг-Даленсе 5.0

Краще не брати: -

Бразилія

Судячи з останніх товариських матчів основним воротарем у бразильців буде Джефферсон. За захист абсолютно точно можу сказати, що Тіаго Сілва залізно буде в основі. А ось хто йому допомагатиме в центрі? Судячи з останніх товарняк - це був Міранда. Цілком ймовірно, що Дунга не випускатиме Давида Луїза, тому що в пам'яті свіжі ще 7: 1 від Німеччині, та й у цьому році також були приклади не самої виразної гри Давида (згадуємо гри ЛЧ Барси з ПСЖ). У відсутності Марсело фланги можна вгадати фактично з ймовірністю 99,9%. Данило і свіженький Філіпе Луїс будуть частенько подкючаться до атак і доставляти неприємності суперникам. З номінальною півзахистом бразильців (виділеної людьми, що відповідають за фентазі на Спортс) варто гарненько розібратися. Тут є дуже багато божевільних позицій)) Вілліан за 8.5 ... Ну не знаю, припустимо, хоча 0.5 можна було б скинути. Фернандіньо за 8.0 ... WTF ???? Опорник ... 8.0 ... А ось Фірміно за 7.5 виглядає дуже непоганим кандидатом на вибір. Якщо він отримає місце в основі, то буде грати ближче до нападу. І нарешті мегаджокер турніру. Зустрічайте - Філіпа Коутіньйо за сміховинні 7.0. Я думаю він точно буде грати в стартовому складі і тому за таку ціну його потрібно відривати з руками і ногами. Ну а Неймар для Бразилії в даний момент цар і бог. Серед нападників він безальтернативний варіант. Робіньо за 8.5 ... Ooooo, my eyyyyyesss))

Оптимальна трійка в фентазі-склад: Данило 6.0, Коутіньйо 7.0, Неймар 9.5

Краще не брати: Фернандіньо 8.0, Робіньо 8.5, Давид Луїз 6.5

Венесуела

В останніх товарняках в основному стояв Бароха, але цілком можливо, що це було через термінів проведення матчів, я не уточнював. Може бути Дані Ернандес з Тенеріфе просто не міг приїхати через європейського сезону. У недавній кваліфікації до ЧС-2014 в воротах був саме Дані. У центрі захисту з великою часткою ймовірності будуть грати Віскаррондо (також відомий як вусатий інвалід, може бути хтось зрозуміє тему) і Аморебьета за скромні 4.5. На флангах мабуть будуть бігати Січеро і Росалес, який колись шикарно запалював в Твенте (пам'ятаю шикарно вони феєрія напару з Промес). У півзахисті особливо відзначити нікого, якимись гольовими досягненнями ніхто особливо не вражає. За сверхопитних Хуана Аранго навряд чи хтось захоче віддати 6.5 (просто подивіться як він раніше феєрія в Боруссії М), а ось за Джозефа Мартінеса з Торіно віддати 5.0 цілком не шкода. Ну а в нападі буде бігати, звичайно ж, Рондон.

Оптимальна трійка в фентазі-склад: Росалес 5.0, Аморебьета 4.5, Мартінес 5.0 (Рондон 7.0, для тих хто розглядає Венесуелу як серйозну бойову одиницю)

Краще не брати: Віскаррондо 5.5 (є захисники з тієї ж Венесуели дешевше і більш ефективніше)

Колумбія

У всьому фентазі лише 3 воротарі з цінником 6.5. У Віспини (читай Колумбія) найскладніша група і найбільша ймовірність пропустити у всіх 3 іграх. Так що, хто не боїться витратити 6.5 балів на гравця захисної лінії, краще пустити цю суму на якогось потенційно забиває захисника. Спробуємо розібратися з захисними порядками колумбійців. У центрі мабуть буде грати Сапата, а допомагати йому буде Франко 5.0. З флангами вгадати складніше. Переглядав склади по товарняк, але певної картини не склалося. Особисто мені подобається Арьяс - молодий талант з ПСВ, але подивимося як вирішить тренер Колумбії. Є також Андраде, Суніга, та й Армеро - досить знакове ім'я для колумбійської збірної, хоча в останніх товарняках він чомусь воообще не грав. У півзахисті Хамес і Куадрадо просто ноу комментс. Шкода правда, що вони так дорого коштують, тому якщо і брати когось, то тільки одного з них. Номінальна напад також блищить бістовимі хлопцями. У Фалькао приблизно така ж ситуація як і у Ді Марії. Оцінені вони сверхдорого, але в збірній можуть відпрацювати свій цінник. Радамель, як мені здається, буде залізним гравцем основи, а ось кого загону до нього в помічники гадати важко. Бакка як і Дж. Мартінес вже не перший рік стабільно штампують голи за свої клуби. На минулому ЧС, на подив багатьох, в основі, незважаючи на перевірених зірок з європейських чемпіонатів, з'являвся Теофіло Гутьєррес з Рівер Плейта. Є ще і Ібарбо, який також непоганий, але мабуть йому часу будуть давати найменше.

Оптимальна трійка в фентазі-склад: Хамес 9.5, Куадрадо 8.5, Фалькао 9.5 (зрозуміло, що дуже дорога трійка, але якщо залишати одного з пари Хамес-Куадрадо, то можна взяти когось із захисту, наприклад Арьяса 5.5 або Франко 5.0, але група не має до "сухарів")

Краще не брати: Оспіна 6.5, Ібарбо 8.0 (ну і по ходу турніру визначимося кого не варто брати з дорогої пари Джексон-Бакка, а може і двох відразу)

Мексика

Як я писав раніше, Мексика вирушила на турнір не в найсильнішому складі. Для них в пріоритеті майбутній Золотий Кубок КОНКАКАФ. Великої кількості голів від мексиканців чекати не варто, тому цілком можна зробити ставку на захисну лінію. Теоретично в двох матчах з трьох можна піти з "сухарями". Дивлюся на календар, шкода, що гра з Чилі буде в 2 турі. Краще б вона стояла першою або ж останньої, так було б більше простору для фентазі-маневрів. Отже, до складу. У воротах буде Корона. Як я зрозумів, у центрі захисту, найімовірніше, зіграють дешеві Веларде і Домінгес. Зазначу ще Флореса, який грає на брівці і навіть іноді забиває. У півзахисті можу відзначити лише європейців - Корону, який непогано в цьому сезоні запалив в Твенте (9 + 4) і Акіно з Райо Вальєкано. У нападі залізно буде грати Рауль Хіменес з Атлетіко, Ескеда або Еррера можуть допомогти Раулю в нападі.

Оптимальна трійка в фентазі-склад: Флорес 4.5, Веларде 4.5, Корона 5.5 (хто сильно вірить в Мексику можна взяти Хіменеса 7.5)

Краще не брати: Маркес 6.0, Корона 6.0 (є гравці захисної лінії набагато дешевше)

Парагвай

Не пам'ятаю, щоб Парагвай любив багато забивати (принаймні не відклалося в пам'яті, щоб вони феєрія на чемпіонатах світу). Але дивлюся на склад і зі всіх ліній мені більше всіх подобається напад)) Принаймні тут є знайомі прізвища) Основним воротарем абсолютно точно буде Вільяр. Чи не полінувався перегорнути і знайти, що він грав ще на ЧС-2010. У захисті, швидше за все, будуть грати все хто стоїть 5.5. Не знаю наскільки добре в чемпіонаті Мексики команди грають в обороні, але Агиляр в цьому сезоні вдалося відзначитися 4 рази, а так Сільви 3 рази. У півзахисті у Парагваю якийсь морок, виділити абсолютно нікого. Не знаю навіщо В. Касерес дали цінник 7.0, адже якщо судити за статистикою Спортс, то цей гравець з 2010 по 2015 рік забив лише 11 м'ячів (максимум він забивав 3 м'ячі в сезоні). І ось єдина світла пляма - це нападники. Легенда Парагваю Роке Санта Крус зараз дограє в Мексиці і навряд чи він буде гравцем стартового складу. З якого ... (промовчу) Вальдес варто 8.0 я не розумію. Судячи та по товарняк, і по пройшов сезону місце в основі заслуговують Барріос і Бобаділья, останній варто сміховинні 5.5, тобто мінімально можлива ціна для нападника.

Оптимальна трійка в фентазі-склад: Бобаділья 5.5, Барріос 6.5, Агиляр 5.5 (або да Сільва 5.5)

Краще не брати: В. Касерес 7.0, Н. Вальдес 8.0

Перу

Якщо судити за останніми товарняк, то місце в воротах повинен зайняти Гальесе. Самбрано з Айнтрахта повинен надавати німецької впевненості обороні перуанців. Сеспедес, по ідеї, повинен залізно грати на бровці. Я виділив саме цих захисників, тому що вони стоять по 5.0 і у них є великі шанси зіграти в основі. Дуже хороша півзахист перуанців. Фарфан і Варгас коштують не дешево, але це зрозуміло, адже вони є лідерами команди. А ось Каррільо оцінили скромними 6.0 балами і це ще одна знахідка в даному фентазі турнірі. У цьому сезоні, граючи за Спортинг він видав дуже пристойні 5 + 11. Скільки років вже минуло, а Пісарро досі грає і навіть викликається в збірну. Не думаю, що він буде гравцем основи, але його досвід дуже стане в нагоді збірній Перу, та й виходячи на заміну він цілком може забити той самий необхідний гол. Попереду буде грати невтомний воїн-рубака - Хосе Паоло Герреро. Якщо раптом хтось надумає брати його, вчіть, що є ризик отримання ним червону картку, він не щадить ні себе, ні суперника.

Оптимальна трійка в фентазі-склад: Каррільо 6.0, Самбрано 5.0, Сеспедес 5.0 (хто розглядає Перу як серйозну бойову одиницю, беремо дорогих Фарфан 8.0, Варгаса 7.0 або Герреро 7.5)

Краще не брати: -

Уругвай

Муслера без будь-якіх вопросам буде номером 1 у збірній. Захист з великою ймовірністю буде віглять Наступний чином: в центрі свзяка з Атлетіко - Годін-Хіменес, а по краях Максі и Альваро Перейра. Тільки у Уругваю в даного турнірі відразу 3 захисника стояти 6.5 + ще й воротарів за 6.5. Так что, дорозі це задоволення играть уругвайської обороною. А вісь півзахісніків краще Взагалі не брати. Ті, хто буде грати в основі не варті тих грошей, що їм визнач відповідальні за фентазі люди. К. Родрігес за 8.5 ????? Я реально вже на межі, але не хочу матюкатися)) В нападі залізно буде грати Кавані, а ось з його напарниками мені складно визначитися. Стуані і Ролан, наприклад дуже непогано проявили себе в минулому сезоні в своїх клубах. Та й про Абеля Ернандеса також забувати не варто.

Оптимальна трійка в фентазі-склад: М. Перейра 6.5, Х. Хіменес 5.5, Кавані 9.0 (можливі варіанти зі Стуані, Ернандесом або Роланом, але це вже буде видно по ходу турніру)

Краще не брати: К. Родрігес 8.5, А. Гонсалес 7.5, Лодейро 7.5, Фусіле 6.0

Чилі

Браво - безальтернативний гравець основи. Його вартість 6.5, але з огляду на в якої групи Чилі + вони господарі цілком можна не поскупитися і витратити цю суму. Хоча Чилі ніколи не славилися обороною, але цей турнір може стати винятком)) Вооооу, спортс визначив в захисники всього 4 осіб. Центр оборони мабуть буде німецьким, Альборноз-Хара. Мена буде бігати по флангу, як і Ісла, якого визначили в півзахисники. Санчес-Варгас-Відаль ... Не буду говорити нічого зайвого, ви все самі знаєте без мене. Єдине забігу трохи вперед. Чилі як країна-господиня відкриває турнір і перша гра намічена вже на 12 червня (за мск часом). Тобто Браво і Відаль приїдуть з корабля на бал. Браво не грав у фіналі ЛЧ, а ось Відаль відбігав 80 хвилин. Природно вони приїдуть з різним настроєм і на цей фактор також варто звернути увагу. Загалом, до чого я це? Браво думаю в будь-якому випадку вийде в першому матчі збірної, а ось по Відаля можуть бути питання. Йому можуть дати відпочити в першому матчі і зі свіжими силами випустити на другу гру з Мексикою. Але це тільки мої міркування, не хочу нікого збивати з пантелику. Уругвай і Чилі - антиподи за наступним інтерсеному показником. У Уругваю марна півзахист, але сильний напад, а у Чилі, навпаки, шикарна півзахист (ну всмисле номінальна, що наведена в фентазі), але марне напад. Хоча просто як факт повідомлю, що Енрікес, граючи за Динамо Загреб забив у цьому сезоні 21 м'яч. Але, звичайно ж, не забуваємо робити знижку на те, що це чемпіонат Хорватії.

Оптимальна трійка в фентазі-склад: Санчес 8.5, Варгас 8.0, Відаль 8.0 (зрозуміло, що дорого + висловився за Відаля, можна взяти Мену 5.5 або Хару 6.0, який залізно буде грати в основі, про Браво 6.5 теж не забуваємо)

Краще не брати: Ісла 6.5 (він буде грати крайнього захисника), Пінілья 7.5 (у Чилі півзахисники будуть виконувати нападників)

Еквадор

Місце у воротах займе Домінгес. Сказати точно як буде виглядати захист еквадорців не можу. По краях найімовірніше будуть бігати Паредес і В. Айови (принаймні так було на недавньому ЧС-2014 року), а в центрі з великою ймовірністю зіграє Ерас. Є ймовірність, що в старті ми побачимо гравця за скромні 4.5 - Міну. У півзахисті, на подив, цінники розставлені правильно. Монтеро і Нобоа будуть створювати гостроту біля воріт суперника. Є непоганий варіант з Ібарра, який грає за Вітесс, але не знаю чи буде він гравцем стартового складу. Переглядаючи товарняки зазначив Ластра за 5.0, мабуть він іноді фігурував в складі, але на основу розраховувати не варто. У нападі головною ударною силою є Енер Валенсія. Хто буде його напарником можна лише гадати. Просто наведу статистику, може комусь буде цікаво: Боланьос - 10 голів, Мартінес - 6 голів, Х. Айови - 3 голи. Зрозуміло, що всі вони грають в різних чемпіонатах і про це забувати не варто.

Оптимальна трійка в фентазі-склад: Е. Валенсія 7.0, Паредес 5.0, Міна 4.5 (хто вірить в Еквадор можна взяти когось із півзахисту)

Краще не брати: Х. Айови 7.5

Ямайка

Для початку скажу, що Ямайка НЕ ​​махрові слабаки)) В наш час в футбол навчилися грати багато, тому відноситься треба до всіх команд з повагою. Але все ж, в групі з Аргентиною і Уругваєм ямайцям ловити нічого. Цікаво буде лише подивитися, що вони зможуть протиставити Парагваю. Розглянемо склад. На воротах залізно повинен стояти Керр. Не знаю чому ціну 5.0 поставили не йому, але скільки не дивився минулих ігор, весь час стояв він. У захисті присутні люди з самої АПЛ. Маріаппа з Кристала буде бігати по брівці, а в центрі зіграє Морган, який в цьому сезоні відрізнявся навіть забитими голами за Лестер. Оскількі на Спортс є фентазі по Чемпіоншипа також можна відзначити гравця Редінга Хектора, який відзначився 3 забитими голами. Є ще знайомі обличчя з шипа. У півзахисті присутній Доукінс з Дербі Каунті, Макклірі з Редінга - досить талановитий, жвавий хлопчина. Остін грає в Лідсі, але все ж витрачати 7.0 балів на гравця Ямайки не варто. Не розумію з якої радості центрального захисника Карлсруе Гордона вирішили записати в півзахисники)) Так що, хто бере його через прізвище можете продавати, користі він не принесе. Не знаю чи будуть божевільні, які всерйоз розраховують на нападників Ямайки, але для формальності поділюся тим, що знайшов, готуючись до превью. Меттокс, швидше за все, буде основним нападником. Браун часто грав у відбіркових іграх до ЧС-2014. Барнс непогано виглядає в МЛС.

Оптимальна трійка в фентазі-склад: Керр 4.5, Хектор 4.5, Морган 5.0 (це якщо просто в якості запасного мотлоху; дорожчий варіант - Макклірі 5.5 або Доукінс 6.0, але не забувайте, що Ямайка - головний аутсайдер турніру)

Краще не брати: Остін 7.0, Меттокс 7.0, Уотсон 6.5, Тейлор 5.5

Постарався охопити всі важливі деталі для того, щоб якомога вдаліше сформувати склад. Для справжніх задротов гурманів)) пропоную пройти на офіційний сайт турніру, може бути там довідаєтеся ще що-небудь цікаве.

У коментарях не забуваємо ділитися своїми думками з приводу майбутнього турніру, будь-які інтерсение і головне адекватні коментарі вітаються.

У коментарях не забуваємо ділитися своїми думками з приводу майбутнього турніру, будь-які інтерсение і головне адекватні коментарі вітаються

Знаю, що до сих пір в чаті запитують - "де Суарес?
Але інше питання, чи буде він проходити в стартовий склад збірної?
А навіщо питається переплачувати?
А ось хто йому допомагатиме в центрі?
WTF ?
Загалом, до чого я це?