Полезные материалы

Фотозвіт з конкурсу Міні Міс та Містер Росії 2012




Сидки 10% на будь-яку фотосесію в подарунок (на електронний сертифікат)

З 25 по 27 березня 2012 року, в Москві відбувся Всеросійський дитячий конкурс краси і талантів «Міні Міс та Містер Росія 2012».

Цей конкурс компанія «ART & FASHION» проводить в Москві в п'ятий раз. На конкурс зібралися учасники віком від 4 до 16 років, з усіх міст нашої країни: Єкатеринбурга, Омська, Томська, Красноярська, Тюмені, Кірова, Воронежа, Хабаровська, Петропавловськ-Камчатська, Комсомольськ на Амурі, Елісти, Москви та багатьох інших.

«Гран-прі» та «Міні Міс Росія 2012» завоювала Шамсіна Лія з республіки Татарстан, агентства «Міс Татарстан». «Гран-прі» та «Міні Містер Росія 2012» завоював Ткачов Артемій з міста Сургута.

Докладний постреліз заходи читайте на сайті організатора

Проект yo-foto.ru в черговий раз став партнером конкурсу. Дивіться нижче попередній фотозвіт з конкурсу. Розширений фото-звіт буде опублікований після 10 квітня, коли ми зможемо обробити величезну коліческо відзнятого матеріалу і представити його вашій увазі в повному обсязі. Архіви з оплачених персональних фотозйомок можна отримати у організаторів конкурсу після 10 квітня.

Призові фотосесії переможниць