Полезные материалы

Став відомий переможець «Дитячого Євробачення - 2018»

Фінал пісенного конкурсу відбувся в Мінську 25 листопада в Мінську.

Фінал пісенного конкурсу відбувся в Мінську 25 листопада в Мінську

У неділю, 25 листопада, в столиці Білорусі Мінську відбувся фінал «Дитячого Євробачення - 2018», в якому взяла участь рекордна кількість учасників - понад 20 країн. Трофей переможця забрала Роксана Вегель з Польщі. Вона виконала пісню Anyone I Want To Be. Другу позицію зайняла співачка Ангеліна з Франції, а третє - Джаель Уена з Австралії.

Переможець визначався за сумою балів. Конкурсантам виставило оцінку національне журі від кожної країни-учасниці. Також враховувалися результати глядацького онлайн-голосування. Глядачам була дана можливість двічі проголосувати за учасників. Спочатку вони робили це перед фінальним шоу на офіційному сайті конкурсу, і після, коли сам учасник виступав.

Переможниці Роксані Вегель 13 років. Вона також перемогла в першому сезоні «Голос. Діти », що проходив у Польщі. Перш ніж зайнятися співом, дівчинка також захоплювалася акробатикою, танцями і дзюдо. Співочий талант вона, як не дивно, відкрила саме в таборі дзюдо під час конкурсу караоке.

Після цього вона стала ретельно займатися вокалом. Перший її сингл «Живи» має на YouTube понад 8 мільйонів переглядів. На даний момент вона працює над своїм дебютним альбомом, а перемога на «Дитячому Євробаченні» стане для цього прекрасною підмогою.


Микола Офіцерів