Полезные материалы

Росія - Канада. Прогноз на матч 17.05.2018

  1. Збірна Росії
  2. збірна Канади
  3. Росія - Канада: цікаві факти і історія зустрічей

Чемпіонат світу. Стадіон: Роял-Арена (Копенгаген).

Росія - Канада. Більшість уболівальників віддали перевагу б побачити таку історичну класику в фіналі, як це часто бувало, але комусь доведеться пакувати валізи вже на відносно ранній стадії. Звичайно, виліт у чвертьфіналі для обох команд вважається провалом, тому настрій у суперників самий бойовий. Інша справа, що у «кленового листя» склад сильніше і досвіду більше, але і нам є чим відповісти.

Збірна Росії

Підопічні Іллі Воробйова на груповому етапі показали різний хокей. З відвертими аутсайдерами команда справлялася без особливих проблем, навіть не пропускаючи в свої ворота, а ось з суперниками серйозніше впоратися не вдалося. Спочатку «червона машина» поступилася в овертаймі Чехії (3: 4), а в заключному матчі програла Швеції (1: 3).

Російської молоді не вистачає досвіду битися в таких великих матчах. Сильно кульгає і реалізація, хоча моментів створюється багато. На канадців завжди настрій особливий, ось тільки суперник є справжнім кубковим бійцем, який в будь-якому складі на плей-офф виходить в іншому настрої, у них це в крові в будь-якій віковій категорії.

збірна Канади

Дружина Білла Пітерса багато в чому здивувала зі знаком мінус. Гру то команда показала досить слабку, і третє підсумкове місце виглядає цілком справедливим. Інша справа, що запас міцності у канадських хокеїстів припасений, а невдач є логічне пояснення. По-перше, майданчик більше, по-друге, акліматизація проходить довго, по-третє, традиційно канадці набирають від матчу до матчу.

У групі Канада була розгромлена фінами (1: 5), поступилася в серії буллітів американцям (4: 5) і лише в овертаймі здолала Латвію (2: 1). Брати до уваги ці результати можна, але надавати їм велике значення ми б не стали. Це хокей, і в плей-офф буде зовсім інша історія.

Росія - Канада: цікаві факти і історія зустрічей

  • На минулому Кубку світу команди зустрічалися в півфіналі. «Червона машина» після двох періодів вела 2: 0, але в підсумку програла 2: 4
  • В останні роки Росії вдалося лише одного разу обіграти Канаду на Кубку Першого каналу

думка автора

Росія - Канада: хочеться додати в прогноз трохи патріотизму і розглянути варіант з перемогою нашої команди, але є відчуття, що на сьогоднішній день канадці сильніше майже у всіх компонентах. Навряд чи переїзд в інше місто і заселення в новий готель - ті нюанси, які можуть негативно вплинути на настрій «кленового листя». Там все професіонали, які вміють зібратися в самий потрібний і важливий момент.

Ставка: Перемога в матчі Канади за 1.46 в БК «1xBet» Ставка: Перемога в матчі Канади за 1

Щоденна розсилка нових прогнозів сайту

Росія - Канада: прогноз на матч 1/4 фіналу ЧС з хокею was last modified: by Олексій Пеєв