Полезные материалы

UFC Fight Night: Андерсон Сільва - Келвін Гастелум 26.11.2017

  1. Передматчева інформація Місце: Китай, Шанхай. Дата: 26 листопад 2017, неділя. Початок бою о 07:00...
  2. Статистика та фізичні дані
  3. Передісторія бою (попередні суперники)
  4. Келвін Гастелум
  5. Стилі ведення бою
  6. Прогноз і ставки на бій Сільва - Келвін Гастелум

Передматчева інформація
  • Місце: Китай, Шанхай.
  • Дата: 26 листопад 2017, неділя. Початок бою о 07:00 (московський час).
  • ММА: Бій в рамках турніру серії UFC Fight Night. Вагова категорія: середня.

Анонс бою

Всі чекали бою Сільви з Гастелумом ще влітку цього року в рамках UFC 212 (Ріо-де-Жанейро, Бразилія). Однак напередодні поєдинку Келвін провалив пробу на наркотики - у нього виявили метаболіти марихуани. В результаті бій скасували. Обидва бійці дуже хочуть повернути собі славу, адже бразилець до перемоги над Брансоном в своєму останньому поєдинку виходив з рингу тріумфатором ще в 2012 році. З того часу його рейтинг сильно впав. Гастелум ж, в свою чергу, відкидає всі звинувачення в прийомі заборонених препаратів і хоче показати всім, що може перемагати без жодних наркотиків. У рейтингу бійців ММА за листопад в середній вазі Сільва посідає восьме місце, а Гастелум - дев'яте. Далі два варіанти - або перший відстоїть свою позицію, або другий його посуне. Ця зустріч обіцяє бути дуже цікавою!

Статистика та фізичні дані

Щоб зробити свої прогнози, оцініть статистку і фізичний стан бійців:

Передісторія бою (попередні суперники)

Андерсон Сільва

У своєму останньому поєдинку Сильва переміг Дерека Брансон одноголосним рішенням суддів. До цього він програв 4 рази поспіль - двічі Крісу Вайдманн і по одному разу Майклу Біспінга і Деніелу Кормье. Бій з Ніком Діасом не відбувся. Можливо, бразильцеві просто пощастило, адже він в черговий раз програв би. Зараз у Андерсона дуже чорна смуга. З результатом поєдинку проти Брансон згодні далеко не всі.

Келвін Гастелум

В останній раз Гастелум виходив на ринг влітку цього року. Тоді Келвін програв того ж Крісу Вайдманн, кривдникові Сільви. До цього він технічним нокаутом здолав Тіма Кеннеді і одноголосним рішенням Джоні Хендрікса. Поєдинок з Вітор Белфорт був скасований. Але, швидше за все, Гастелум його виграв би, так як статистика Белфорт практично така ж, як у Кеннеді і Хендрікса. Келвін зараз в хорошій формі. До того ж, він буде дуже злий після несправедливого (по крайней мере, на його думку) звинувачення.

Стилі ведення бою

Андерсон Сільва використовує в своїх боях елементи таких стилів, як муай-тай, бразильське джиу-джитсу, тхеквондо та дзюдо. Гастелум, в свою чергу, застосовує боротьбу, бокс і той же бразильське джиу-джитсу. Американець - більш жорсткий боєць, який володіє славним боксерським молотом. Це дає йому певну перевагу перед бразильцем.

Прогноз і ставки на бій Сільва - Келвін Гастелум

У Сільви зараз чорна смуга, він набагато старше і неповоротливее свого майбутнього суперника. Схоже, ера Андерсона в ММА вже пройшла. У той же час Гастелум ще зовсім молодий і енергійний, він зараз в дуже хорошій формі. Найкраще в даному поєдинку поставити на перемогу Келвіна. Напевно, йому не знадобиться багато раундів, щоб здолати свого суперника, тому можна також ставити на тотал раундів менше 4.5.

Щодня ми публікуємо безкоштовні прогнози на спорт - це цінне джерело інформації, що дозволяє зважити власні шанси на успіх, перш ніж поставити гроші через букмекерську контору або тоталізатор.