Полезные материалы

Челсі - Манчестер Юнайтед 2: 2 відео голів та огляд матчу 20.10.2018

  1. Орфографічна помилка в тексті:

20 жовтня 2018, 17:33 Переглядів: 20 жовтня 2018, 17:33 Переглядів:   Лондонський Челсі зіграв внічию з Манчестер Юнайтед

Лондонський "Челсі" зіграв внічию з "Манчестер Юнайтед". Фото AFP.

Лондонський "Челсі" зіграв внічию з "Манчестер Юнайтед" в матчі дев'ятого туру чемпіонату Англії з футболу . Зустріч, що відбулася в Лондоні, завершилася з рахунком 2: 2. У складі гостей дубль оформив Антоні Марсьяль (55-я і 73-а хвилини), у "Челсі" голи забили Антоніо Рюдігер (21) і Росс Барклі (90 + 6).

Лондонський клуб, який не зазнав жодної поразки в поточному сезоні Прем'єр-ліги, набрав 21 очко і очолює турнірну таблицю, "МЮ" (14) розташовується на восьмій сходинці.

Нагадаємо, що сьогодні в Лондоні проходить ще один поєдинок вищого дивізіону чемпіонату Англії. Грає команда Андрія Ярмоленко, а сам українець вийшов у стартовому складі. Дивитися матч "Вест Хем" - "Тоттенхем" можна на каналі "Футбол 1" і онлайн на сайті oll.tv (в підписці, платно).

Раніше в суботу "Реал" сенсаційно програв "Леванте" на своєму полі: відео голів та моментів доступно на нашому сайті. Після першого тайму мадридці програвали 0: 2, а в другому змогли відіграти один м'яч.

Раніше стало відомо, що УЄФА покарав "Манчестер Юнайтед" за запізнення на матч Ліги чемпіонів .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Челсі "вирвав нічию в суперматчі проти" Манчестер Юнайтед "". інші Новини футболу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.