Полезные материалы

Челсі - Тоттенхем. Прогноз, ставки букмекерів на матч Кубка Англії (22.04.2017)

Прогноз на матч Челсі - Тоттенхем: перемога аристократів   Матч ½ фіналу Кубка Англії Челсі - Тоттенхем відбудеться в суботу 22 квітня о 19:15 (МСК) на стадіоні Уемблі Прогноз на матч Челсі - Тоттенхем: перемога аристократів Матч ½ фіналу Кубка Англії Челсі - Тоттенхем відбудеться в суботу 22 квітня о 19:15 (МСК) на стадіоні Уемблі. В цьому році в півфінал Кубка Англії вийшло відразу три лондонських клубу і два з них поборються за путівку в фінал - в найближчу суботу Челсі прийме на своєму полі Тоттенхем. Ці команди також ведуть боротьбу за чемпіонський титул і хоча зовсім недавно перевагу «Аристократів» над конкурентами здавалося незаперечним, зараз вони всього на чотири очки випереджають «Шпор». У минулі вихідні підопічні Антоніо Конте програли на виїзді Манчестер Юнайтед з рахунком 0: 2 і це було їх другої поразки за чотири останні матчі. Для порівняння, перед цим Челсі не програвав 12 офіційних матчів поспіль, вигравши десять з них. До речі, та серія почалася відразу після поразки від Тоттенхема на виїзді 0: 2. В цілому за весь сезон Челсі зазнав шість поразок і в п'яти з цих матчів пропускав рівно по два голи, а ще в одній зустрічі пропустив три м'ячі. На своєму полі цей клуб в нинішньому сезоні провів 19 офіційних матчів, здобувши 17 перемог і двічі програвши. Правда, майбутня гра буде проходити на нейтральному полі. Що стосується Кубка Англії, то Челсі вдалося виграти п'ять попередніх матчів в Лондоні в рамках цього турніру із загальним рахунком 16: 2. У поточному розіграші турніру підопічні Конте послідовно обігравали Пітерборо (4: 1), Брентфорд (4: 0), Вулверхемптон (2: 0) і Манчестер Юнайтед (1: 0). І якщо в минулому сезоні вони зупинилися у чвертьфіналі Кубка, програвши на виїзді Евертону, то зараз мають хороші шанси на вихід у фінал. До речі, в останній раз Челсі виходив у фінал Кубка Англії в 2012 році і тоді він обіграв у вирішальному поєдинку Ліверпуль з рахунком 2: 1.

Тоттенхем знаходиться у відмінній формі і готується до матчу після великої перемоги над Борнмут в чемпіонаті країни з рахунком 4: 0 - по голу в його складі забили Дембеле, Хен-Мін Сон, Кейн і Янссен. Це була восьма поспіль перемога підопічних Маурісіо Почеттіно. А не програють вони вже десять поєдинків поспіль, вигравши дев'ять з них. При цьому у всіх десяти матчах на даному відрізку Тоттенхем забивав як мінімум два голи. Однак, за межами домашньої арени він грає не так здорово, як вдома. Наприклад, за весь сезон з 21 виїзного матчу він виграв лише вісім. І хоча йому вдавалося перемогти в трьох попередніх зустрічах далеко від дому, це були перемоги над не найсильнішими суперниками - Фулхемом, Бернлі і Суонсі. У Кубку Англії в минулому сезоні Тоттенхем програв уже в 1/8 фіналу. А в цьому футбольному році пройшов Астон Віллу (2: 0), Уікомб (4: 3), Фулхем (3: 0) і Міллуолл (6: 0). У фінал турніру команда може вийти вперше з 1991 року.

У цьому сезоні Челсі і Тоттенхем вже двічі грали один з одним і обмінялися домашніми перемогами. Зокрема, на Стемфорд Брідж "Аристократи" перемогли 2: 1. До речі, остання поразка від Тоттенхема в статусі господарів поля Челсі зазнав в лютому 1990 року в чемпіонаті Англії з рахунком 1: 2.

Та перемога дозволила «Шпорам» фінішувати в підсумковій турнірній таблиці на третьому місці, тоді як Челсі став лише п'ятим. Після цього «Сині» виграли 10 з 19 домашніх офіційних матчів проти Тоттенхема і ще в дев'яти зустрічах грали внічию. Експерти порталу Букмекери.рф вважають, що в майбутній грі підопічні Конте доб'ються перемоги, незважаючи на те, що вона буде домашньою для них тільки на папері. При цьому Челсі заб'є більше одного м'яча і забезпечить собі місце у фіналі Кубка Англії.

Ставки / коефіцієнти букмекерських контор на матч Челсі - Тоттенхем:

перемога Челсі - 2.65, нічия - 3.38, перемога Тоттенхема - 2.83.

Прогноз на матч Челсі - Тоттенхем (Кубок Англії, ½ фіналу, 22 квітня): перемога Челсі 2: 1; Челсі заб'є більше 1,5 голова. У букмекерській конторі 1хСтавка вважають, що гра завершиться з рахунком 1: 1 (коефіцієнт 6.00) або перемогою Челсі 1: 0 (коефіцієнт 8.00). Ставки на виграш Челсі 2: 1 приймаються з коефіцієнтом 10.00.