Полезные материалы

Кубок Англії. Півфінал. Челсі - Тоттенхем. Прогноз на матч 22.04.17

«Челсі» - «Тоттенхем» «Челсі» - «Тоттенхем». «Лондонське дербі». Ось такий півфінал кубка Англії з волі жереба. Пікантності протистоянню додає і той факт, що колективи залучені в міжусобну гонку в боротьбі за чемпіонський титул, в якій команда Маурісіо Почеттіно виконує роль наздоганяючих, відстаючи від конкурента на чотири очки. Фактор рідного поля знівельовано, оскільки матч пройде на «Уемблі», і з огляду на оптимальність ігрових кондицій суперників навіть букмекери не можуть виділити когось в ролі фаворита.

«Челсі» з початку жовтня, перейшовши на ігрову схему 3-4-3, видав тринадцяти-матчеву переможну серію і був близький до повтору рекорду «Арсеналу» сезону 2003/04, але «Тоттенхем» став на шляху команди Антоніо Конте, на початку календарного року за підтримки трибун «Уайт Харт Лейн» перегравши свого візаві, забивши два м'ячі. Для «аристократів» тепер справа честі взяти реванш у свого лондонського візаві, до того ж, на Кубок Англії Антоніо Конте спочатку робив акцент, в плані можливості поповнити Зал Слави черговим трофеєм. Навесні «Челсі» здав в ігровому плані, і якщо в сутичках з «Вест Хемом» і «Сток Сіті» в березні вдалося на класі здобути перемогу з однаковим рахунком 1: 2, то в квітні «Кристал Пелас», сражающемуся за збереження прописка, і «Манчестер Юнайтед», який веде боротьбу за позицію в топ-четвірці, цим вдалося скористатися, повернувши інтригу в чемпіонську гонку і тим самим створивши осередок психологічного тиску на команду. До даного протистояння «Челсі» підходить до бойового комплектації. Останнім лазарет покинув Тібо Куртуа.

«Тоттенхем». Менеджмент клубу цілком і повністю вірить в успіх проекту Маурісіо Почеттіно, не дивлячись досить якісний підбір гравців, дозволяючи йому оформляти дорогі трансфери, і аргентинський наставник виправдовує довіру результатами команди. На євроарені «шпор» очікувало чергове фіаско, завершивши виступи в Лізі Чемпіонів на груповій стадії в менш престижному єврокубку їх виступи переривалися на першій же ступені турнірної сітки, поступившись «Гент», але з іншого боку, це дозволило зосередити сили на виступам в АПЛ, де з моменту вильоту з Ліги Європи хлопці Маурісіо Почеттіно видали семи-матчевий переможний спурт з сумарним рахунком 22: 4! Вперше за останній двадцять один рік «шпори» мають реальну можливість фінішувати вище «канонірів» в табелі про ранзі, але поки тренерський штаб відхрещується від різких висловлювань, продовжуючи грати в свій футбол. Лазарет команди значно спорожнів і на поточний момент там знаходяться лише Денні Роуз, Харрі Уінкс і Ерік Ламела, тому у «Тоттенхема» хороші шанси продовжити боротьбу за Кубок Англії.

Висновок: в проекції на турнірне становище суперників, поточний протистояння дасть відповідь на питання готовності «шпор» зайняти трон. В ігровому плані «Тоттенхем» виглядає краще, і з огляду на помилки «Челсі» в квітні, вони реально можуть поборотися за вихід у фінал.

Прогноз - Тоттенхем не програє (Х2) ( коеф. - 1.48 від БК Парі-матч ).

Рахунок - 4: 2. Прогноз не пройшов. - Ставка: Тоттенхем не програє (Х2), Коеф .: 1.48, (100 у.о.)