Полезные материалы

Тренер збірної Англії Гарет Саутгейт виступив проти бойкоту чемпіонату світу-2018

Гарет Саутгейт / The Telegraph

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт висловився на адресу Міністра закордонних справ Великобританії Бориса Джонсона, який закликав команду бойкотувати чемпіонат світу-2018 в Росії. Слова тренера призводить BBC.

«Якби я був уболівальником, я точно поїхав на ЧС. Я був в Росії кілька разів і відчував себе комфортно. У всьому світі до чемпіонату світу відносяться як до свята футболу. Мені все одно, що про це думає міністр закордонних справ Великобританії

У минулому році я був в Росії в Кубку Конфедерацій, і з Чилі приїхало близько 15 000 фанатів. На стадіонах була неймовірна атмосфера, і це було схоже на інші чемпіонати світу, на яких я був. Ситуація розвивається, і ми не знаємо, до чого все прийде в червні, але поточний стан справ не завадить мені відправитися на ЧС-2018.

Не було розмови, що ми не поїдемо на чемпіонат світу. Були побоювання з приводу безпеки, але у нас таких побоювань немає ».

Раніше повідомлялося, що через напружені відносини між Росією і Великобританією королівська сім'я, а також політики відмовляться їхати на ЧС-2018.

збірна Німеччини виступила проти бойкоту мундіалю в Росії.

Рейтинг:

(Голосів: 0)