Полезные материалы

Перший день народження: квітень-2018

Десять чарівних малят, які відсвяткували свій перший в житті день народження, заглянули до редакції порталу Ревда-інфо.ру і газети «Міські вісті». Наш фотограф Володимир Коцюба-Білих сфотографував їх, і ми з радістю запрошуємо вас познайомитися з хлопцями.

Фото з оригінальною роздільною здатністю завантажуйте тут (Архів доступний до кінця квітня). А ось тут - бекстейдж нашої фотозйомки (відео).

РекламаРеклама

За чудове оформлення фотозоні для малюків дякуємо декоратора Ірину Козиріна .

За чудове оформлення фотозоні для малюків дякуємо декоратора   Ірину Козиріна

Артем Дегтярьов, 2 квітня:

- Я дуже спритний і пустотливий хлопчик, люблю слухати музику і танцювати, а ще люблю грати і бігати з братом Тимком і з татом. Мені подобається грати в машинки: катати їх і самому кататися на них.

Денис Патраков, 6 квітня:

- Я росту веселим хлопчиськом, люблю бігати, стрибати і верещати, мої найкращі друзі - тато і брат Ваня, моя улюблена іграшка - вовк Забівака, а я уболівальник нашої збірної по футболу!

Вікторія Гвоздьова, 8 квітня:

- Я весела, люблю співати і реготати, рано встала на ніжки і вже навчилася танцювати. Гортаю різні книжки, знаю майже всіх тварин. З татом люблю ганяти м'яч, а маму - цілувати.

Роман Ганієв, 9 квітня:

- Я дуже веселий і життєрадісний малюк. Мені подобається грати з моїми батьками і старшим братом. А ще я дуже люблю слухати музику і танцювати. Люблю ходити в гості до бабусі і дідуся.

Ксюша Седельнікова, 4 квітня:

- Я росту активної, допитливою дівчинкою, люблю грати зі старшими дітьми в нашій великій родині - Льошею, Сашком і Машею. Мені подобається купатися в лазні, а взагалі я спокійна і самостійна дівчинка!

Дарина Першина, 16 квітня:

- Я активна і допитлива дівчинка, люблю перевіряти шкільні портфелі у старших сестричок. Навчилася ходити в 11 місяців, вмію грати в «Ладушки», люблю танцювати і грати в хованки. Мені подобається голосно верещати і розмовляти, але поки на «своєму» мовою.

Георгій Голуб'ятників, 18 квітня:

- Я росту добрим хлопчиком, у мене є старший брат Саша, ми з ним любимо битися на мечах, кататися на машинках, грати в футбол, гуляти всією сім'єю на свіжому повітрі.

Єлизавета Шулепіна, 22 квітня:

- Я товариська, весела і цікава дівчинка. Люблю купатися, грати в догонялки, голосно кричати, слухати музику і танцювати. Дуже люблю грати з татом і допомагати по дому матусі!

Стефанія Новосьолова 1 квітня:

- Я активна й допитлива дівчинка, народилася я 1 квітня, тому я весела і смішна. Люблю допомагати мамі та бабусі, а вечорами ми клеїли дурня з татом і дідусем.

Матвій Бізя, 10 квітня:

- Я люблю співати, танцювати, грати в м'ячик з улюбленими старшими братами Іваном і Дімою. Якщо б'ються - можу здати здачу, а якщо розлютити мене, то вкушу! Знаю кілька слів! Чи не втрачу моменту смикнути за хвіст нашу кішку Клеопатру.

Малюків, яким в травні виповнюється один рік, запрошуємо 16 травня (середа) з 11 до 12 годин до редакції порталу Ревда-інфо.ру і газети «Міські вісті» (вул. П.Зикіна, 32, 2 поверх). Подарунком малюкам та їхнім батькам стане публікація фотографії в газеті «Міські вісті».

Фотосесія безкоштовна. Всі фотографії хлопців через тиждень після публікації в газеті можна скачати на Ревда-інфо.ру. Обов'язково захопіть з собою «шпаргалки»: на окремому аркуші паперу розбірливо напишіть ім'я та прізвище дитини, дату народження, контактний телефон батьків, розкажіть про перші досягнення і захоплення малюка. Римувати рядки не потрібно.

comments powered by HyperComments