Полезные материалы

Маскерано - рекордсмен збірної Аргентини за кількістю матчів - ЧС-2018

  1. Орфографічна помилка в тексті:

16 червня 2018, 17:52 Переглядів: 16 червня 2018, 17:52 Переглядів:   Хав'єр Маскерано

Хав'єр Маскерано. Фото AFP.

Збірна Аргентини почала боротьбу за перемогу на ЧС-2018 поєдинком проти чвертьфіналіста Євро-2016 команди Ісландії. ми проводили онлайн трансляцію матчу Аргентина Ісландія . Цей поєдинок став для півзахисника аргентинської команди Хав'єра Маскерано 144-м у футболці національної команди, що є новим рекордом.

Маскерано дебютував у складі команди в товариському матчі з Уругваєм в липні 2003 року. Таким чином футболіст увійшов в історію аргентинського футболу, випередивши Хав'єра Дзанетті (143 матчі), Ліонеля Мессі (125), Роберто Айялу (114) або Дієго Сімеоне (104).

З першої п'ятірки тільки Мессі і Маскерано продовжують кар'єру. Але перед стартом ЧС-2018 Мессі заявив, що може залишити збірну через конфлікт з журналістами . Це буде залежати від результатів Аргентини на мундіалі в Росії.

Маскерано - чотириразовий чемпіон Іспанії, чемпіон Аргентини, чемпіон Бразилії, чотириразовий володар Кубка Іспанії, триразовий володар Суперкубка Іспанії, дворазовий переможець Ліги Чемпіонів, дворазовий володар Суперкубка УЄФА, дворазовий переможець клубного чемпіонату світу.

Нагадаємо, після виходу Аргентини на ЧС-2018 Хав'єр Маскерано оголосив про завершення кар'єри в збірній . Він покине національну команду після мундіалю в Росії.

Футболіст взимку перебрався в китайський клуб "Хебей Чайна Форчун". Сума трансферу склала 5,5 мільйона євро. Раніше повідомлялося, що за два роки Маскерано запрацює 19 мільйонів євро .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Маскерано став рекордсменом збірної Аргентини після стартового матчу на ЧС-2018". інші Новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ