Полезные материалы

Черчесов оголосив розширений склад збірної Росії на ЧС-2018

Нападника Дзюбу включили в список

Тренерський штаб збірної Росії на чолі зі Станіславом Черчесовим визначився з розширеним складом національної команди на чемпіонат світу-2018. Як уточнює Російський футбольний союз (РФС), всього в ньому 35 гравців: 28 людина викликані на навчально-тренувальні збори, а ще 7 значаться в додатковому списку для Міжнародної федерації футболу (ФІФА).

Як уточнює Російський футбольний союз (РФС), всього в ньому 35 гравців: 28 людина викликані на навчально-тренувальні збори, а ще 7 значаться в додатковому списку для Міжнародної федерації футболу (ФІФА)

фото: Євген Семенов

Підготовка збірної Росії до домашнього чемпіонату світу з футболу розпочнеться 18 травня. Саме в цей день гравці зберуться в Новогорську, а 20 числа вилетять до Австрії на збори. До старту мундіалю підопічним Станіслава Черчесова належить ще два товариських матчі: проти Австрії (30 травня) і Туреччини (5 червня).

Що стосується складу, який оголосив тренерський штаб національної команди, то виглядає він у такий спосіб:

Воротарі: Ігор Акінфєєв (ЦСКА), Володимир Габулов ( «Брюгге» Бельгія), Сослан Джанаєв ( «Рубін»), Андрій Луньов ( «Зеніт»);

Захисники: Володимир Гранат ( «Рубін»), Руслан Камболов ( «Рубін»), Федір Кудряшов ( «Рубін»), Ілля Кутєпов ( «Спартак»), Роман Нойштедтер ( «Фенербахче» Туреччина), Константін Рауш ( «Динамо») , Андрій Семенов ( «Ахмат»), Ігор Смольников ( «Зеніт»), Маріо Фернандес (ЦСКА);

Півзахисники: Юрій Газінський ( «Краснодар»), Олександр Головін (ЦСКА), Алан Дзагоєв (ЦСКА), Олександр Єрохін ( «Зеніт»), Юрій Жирков ( «Зеніт»), Роман Зобнин ( «Спартак»), Далер Кузя ( « Зеніт »), Антон Олексій Андрійович Міранчук (« Локомотив »), Олександр Самедов (« Спартак »), Олександр Таша (« Динамо »), Денис Черишев (« Вільярреал »Іспанія), Олексій Олексій Андрійович Міранчук (« Локомотив »).

Нападники: Артем Дзюба ( «Арсенал»), Федір Смолов ( «Краснодар»), Федір Чалов (ЦСКА).

Саме ці футболісти викликані в збірну для участі в тренувальних зборах. Також для ФІФА існує ще додатковий список з семи гравців.

Воротар: Марінато Гілерме ( «Локомотив»);

Захисники: Владислав Ігнатьєв ( «Локомотив»), Дмитро Комбаров ( «Спартак»);

Півзахисники: Денис Глушаков ( «Спартак»), Антон Швець ( «Ахмат»);

Нападники: Антон Заболотний ( «Зеніт»), Дмитро Полоз ( «Зеніт»).

Нагадаємо, що збірна Росії на груповому етапі чемпіонату світу-2018 з футболу зустрінеться з національними командами Саудівської Аравії, Єгипту та Уругваю.

Точка зору: Бишовець прокоментував афоризмом розширений склад збірної Росії на ЧС-2018