Полезные материалы

Новий Арнольд Шварценеггер їде в Росію на SN PRO 2018

Калум фон могера - відомий атлет, який зіграв легенду бодібілдингу Арнольда Шварценеггера в голлівудському фільмі «Більше» ( «Bigger») режисера Джорджа Галло ( "Встигнути до опівночі", Погані хлопці "," 9 ярдів-2 "і ін.). Професійний бодібілдер , триразовий переможець турніру Містер Всесвіт, Instagram якого налічує близько 3-х мільйонів передплатників. Крім того, могера знявся в одній з головних ролей в документальному фільмі про культуристах «Залізне покоління 2» ( «Generation Iron 2»).

Крім того, могера знявся в одній з головних ролей в документальному фільмі про культуристах «Залізне покоління 2» ( «Generation Iron 2»)

Народився і виріс майбутній атлет на фермі в невеликому містечку Австралії в багатодітній родині. Його батьки тримали кілька дрібних сільськогосподарських тварин і вирощували фрукти і овочі. Середовище, в якому ріс Калум, допомогла сформувати його уявлення про дисципліну, і він навчився надавати велике значення харчування. У віці 14 років він і його брат почали тренуватися на старому складі з іржавими гантелями і штангою. Саме в цей час і почався шлях Калума в бодібілдингу та фітнесі. До 2014 року могери вдалося досягти неймовірних результатів і вперше стати володарем титулу "Містер Всесвіт". А в 2017 році спортсмену випала честь зіграти культового атлета сучасності Арнольда Шварценеггера.

А в 2017 році спортсмену випала честь зіграти культового атлета сучасності Арнольда Шварценеггера

«Калум відмінний, талановитий хлопець. У бодібілдингу у нього велике майбутнє: дуже симетричне статура, гарна зовнішність, помножені на силу духу. Найскладніше в акторській грі - бути собою. Друге - не грати, а бути персонажем, зануритися в нього. Це два найважливіші моменти. Тільки так ти будеш правдоподібний і зможеш отримати наступні ролі. У ролі молодого мене, він може вибити собі непогану нішу », - поділився Шварценеггер в своєму інтерв'ю журналу Men'sHealth.

Познайомитися з акторським талантом Калума і побачити його видатну форму можна буде вже з 12 жовтня на великих екранах Америки у фільмі «Більше», який розповість правдиву історію братів Джо і Бена Уайдера, створили фітнес-рух і відкрили перше зірок бодібілдингу, включаючи Арнольда Шварценеггера.

А в Росії 9 листопада на SN PRO EXPO FORUM 2018 у КВЦ «Сокільники» (м.Москва) Калум фон могера проведе семінар в форматі питання-відповідь для відвідувачів фітнес конвенції.

10 листопада відбудеться прес-конференція, зустріч з шанувальниками (автограф-сесія) і відкрите інтерв'ю на головній сцені фестивалю.

10 листопада відбудеться прес-конференція, зустріч з шанувальниками (автограф-сесія) і відкрите інтерв'ю на головній сцені фестивалю

Відзначайте дати в своєму календарі вже зараз, щоб не пропустити найспекотніший подія цієї осені! # яідунаSNpro

Квитки доступні на офіційному сайті www.snpro-expo.com

додаткова інформація

8-495-374-78-11

[email protected]