Полезные материалы

Аршавін вибачився за виліт збірної Росії з Євро-2012

Андрій Аршавін. Фото arshavin.eu.

Капітан збірної Росії з футболу Андрій Аршавін вибачився за виліт команди з Євро-2012 в інтерв'ю телеканалу «100 TB». «Результат, який ми показали, засмутив нас і, звичайно ж, уболівальників. Ми це розуміємо. І я, як капітан, від імені гравців та від себе особисто хотів би вибачитися за той результат, який ми показали », - сказав Аршавін.

Відеозапис з фрагментами інтерв'ю викладена на сайті телеканалу «100 TB» . «Неправильно залишатися осторонь, тому я вибрав момент, коли вважаю за потрібне висловитися. Я зроблю це один раз і більше по цій темі висловлюватися не буду », - додав футболіст.

Нагадаємо, після поразки від команди Греції з рахунком 0: 1 у заключному матчі групового етапу і вильоту з чемпіонату Європи збірна Росії з футболу зазнала критики. А після оприлюднення відеозапису бесіди Аршавіна з уболівальниками в холі готелю «Брістоль» в Варшаві відразу після закінчення матчу ситуація набула скандального характеру.

Фраза футболіста «Те, що ми не виправдали ваші очікування - це не наші проблеми, це ваші проблеми», адресована депутату Держдуми Антону Бєлякова, була розтиражована ЗМІ і викликала шквал негативних відгуків як з боку фахівців, так і з боку пересічних уболівальників.

Зокрема, колишній півзахисник збірної Росії Олександр Мостовий в інтерв'ю порталу Sportbox.Ru так прокоментував слова Андрія Аршавіна про очікування вболівальників національної команди: «Вже не знаю, чим були спровоковані ці слова, але людину, яка здатна їх вимовити, не можна було призначати капітаном збірної. І це помилка тренера, який одноосібно прийняв таке рішення ».