Полезные материалы

Венгера не пустили а Арену Львів під час Євро-2012

  1. Орфографічна помилка в тексті:

2 травня 2018, 11:44 Переглядів: 2 травня 2018, 11:44 Переглядів:   Арсен Венгер

Арсен Венгер. Фото AFP.

Колишній віце-голова правління "Арсеналу" Девід Дін розповів про цікаву історію, яка трапилася історію з ним і наставником лондонської команди Арсеном Венгером в Україні під час Євро-2012. Нагадаємо, після закінчення нинішнього сезону Венгер покине "Арсенал" , Який він очолював з 1996 року.

"Один з матчів проходив в Україні, у Львові. Коли ми приїхали, дощ лив, наче з відра. І з якихось причин на машині не можна було під'їхати до стадіону. Ми перебували десь за півмилі від арени, яку в буквальному сенсі бачили вдалині. і натрапили на поліцейське загородження, біля якого знаходилося чотири досить міцних українських співробітника правопорядку в формі. Вони нам показали, мовляв, проїзду немає, і треба повертатися назад. А ми приїхали на матч. Більш того, Арсену належало відпрацювати блок для телебачення .

Але з нами був колишній президент польської федерації футболу, який непогано говорив по-російськи. Він звернувся до хлопців, сказавши: "Нам треба проїхати, з нами Арсен Венгер в машині". Ті не повірили. І ми уклали з ними угоду: якщо Арсен вийде з авто, щоб сфотографуватися з ними, вони нас пропустять. Вони погодилися, бо не вірили, що він з нами. Ось Арсену і довелося виходити з машини, під проливним дощем робити фото з кожним з чотирьох солдатів. Що цікаво, нам ще й надали супровід прямо до стадіону ", - сказав Дін в інтерв'ю Sky Sports.

Раніше Арсен Венгер зізнався, що рішення про відхід з "Арсеналу" було не його . Видання Sun повідомило, що Венгер не хотів йти з посади головного тренера "Арсеналу", а рішення про його відставку після закінчення сезону прийняло керівництво команди, зокрема, він змушений був піти під тиском з боку американських власників клубу.

Нагадаємо, що Арсен Венгер встановив рекорд за кількістю матчів у Прем'єр-лізі . Тренер "Арсеналу" перевершив досягнення Алекса Фергюсона.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Арсена Венгера не хотіли пускати на стадіон у Львові". інші Новини футболу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ