Полезные материалы

Арсенал - ЦСКА. Прогноз, ставки букмекерів на матч РФПЛ (27.10.2017)

Арсенал - ЦСКА Арсенал - ЦСКА. Прогноз, ставки букмекерів на матч РФПЛ (27.10.2017) Експерти інформаційно-аналітичного сайту Букмекери.рф дали прогноз на матч 15 туру чемпіонату Росії Арсенал - ЦСКА, який відбудеться на стадіоні Арсенал в п'ятницю 27 жовтня, початок о 19:30 (МСК).

Арсенал - ЦСКА. Хто фаворит матчу?

У цій грі букмекери вважають фаворитом ЦСКА, а багато експертів ставлять на перемогу гостей з різницею не менш, ніж в два м'ячі. Минулого тижня підопічні Віктора Гончаренка зіграли внічию 0: 0 з Зенітом і продовжили свою безпрограшну серію до шести матчів, в половині з яких перемагали. Причому за ці шість матчів ЦСКА не пропустив жодного гола. У турнірній таблиці Прем'єр-ліги московський клуб зараз розташовується на третьому місці, набравши 25 очок і на чотири бали відстаючи від тандему лідерів - Локомотива і Зеніта.

Арсенал в минулому турі грав у гостях з Анжи і зазнав поразки з рахунком 2: 3. У цьому матчі було забито більше голів, ніж в чотирьох попередніх поєдинках за участю тульського клубу, кожен з яких завершувався з рахунком 1: 0. Після невдачі в Каспійську Арсенал розташовується на десятому місці в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, набравши 17 очок і перебуваючи в трьох балах від зони стикових матчів. На своєму полі Арсенал виграв два останні матчі з мінімальним рахунком 1: 0. А в 10 з 14 попередніх поєдинків на своєму полі він не пропускав жодного м'яча.

Арсенал - ЦСКА. Як грали між собою?

ЦСКА виграв всі чотири матчі проти Арсеналу в Прем'єр-лізі з загальним рахунком 10: 2. При цьому кожен раз «Армійці» перемагали в першому таймі і матчі. А в минулому сезоні вони не пропустили від Арсеналу жодного гола в двох зустрічах чемпіонату.

Прогноз на матч Арсенал - ЦСКА

Експерти сайту Букмекери.рф вважають, що ЦСКА виправдає статус і переможе. В даному випадку можна зробити ставку на тотал менше 1,5 голів або на те, що мінімум одна команда не заб'є. У букмекерській конторі 1хСтавка прогнозують перемогу ЦСКА з рахунком 1: 0 (коефіцієнт 5.50). Високо котируються нічия 1: 1 і перемога гостей 2: 0 (коефіцієнт 7.00). Зробити ставку на тотал менше 1,5 голів можна з коефіцієнтом 2.79.

Ставки / коефіцієнти букмекерських контор на матч Арсенал - ЦСКА:

перемога Арсеналу - 6.01, нічия - 3.59, перемога ЦСКА - 1.60.

Арсенал - ЦСКА. Факти статистики перед матчем:

  • ЦСКА не пропускає шість турів поспіль;
  • ні в одному з восьми попередніх матчів ЦСКА в Прем'єр-лізі не забивав більше двох голів;
  • ЦСКА не програв жодного з 12 останніх гостьових матчів в чемпіонаті Росії.

Хто фаворит матчу?
Як грали між собою?