Полезные материалы

Кристал Пелас - Арсенал 2: 2 відео голів та огляд матчу 28.10.2018

  1. Відео голів та огляди матчу "Кристал Пелас" - "Арсенал"
  2. Огляд матчу "Кристал Пелас" - "Арсенал" 2: 2
  3. Орфографічна помилка в тексті:

28 жовтня 2018, 21:59 Переглядів:

Відео голів та огляди матчу "Кристал Пелас" - "Арсенал"

28 жовтня 2018, 21:59 Переглядів:   Відео голів та огляди матчу Кристал Пелас - Арсенал   Челсі на виїзді забив чотири м'ячі Бернлі

"Челсі" на виїзді забив чотири м'ячі "Бернлі". Фото AFP.

Футболісти "Арсеналу" Перевал свою переможну серію в чемпіонаті Англії з семи матчів, зігравши внічию в лондонському дербі з "Кристал Пелас" в рамках десятого туру Прем'єр-ліги . Зустріч, що пройшла в неділю на стадіоні "Селхерст Парк", завершилася з рахунком 2: 2. У господарів дубль оформив Лука Мілівоєвіч (45-я і 83-а хвилини), який забив обидва м'ячі з пенальті, у гостей відзначилися Граніт Джака (51) і П'єр-Емерік Обамеянг (56).

Огляд матчу "Кристал Пелас" - "Арсенал" 2: 2

"Каноніри", який перед початком нового сезону очолив Унаї Емері, програли два стартові матчі в чемпіонаті Англії, але потім з 25 серпня домагалися перемог у всіх матчах Прем'єр-ліги.

В іншому матчі туру лондонський "Челсі" на виїзді розгромив "Бернлі" з рахунком 4: 0 завдяки голам Альваро Мората (22), Росса Барклі (57), Вілліана (63) і Рубена Лофтус-Чіка (90).

"Челсі" досі не знає поразок у чемпіонаті Англії. З 24 очками "сині" посідають друге місце в таблиці прем'єр-ліги. "Арсенал" з 22 очками йде на четвертій сходинці.

Також у неділю в чемпіонаті Англії "Манчестер Юнайтед" обіграв "Евертон" з рахунком 2: 1 на своєму полі.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "8 голів у двох матчах:" Челсі "розгромив" Бернлі ", а" Арсенал "перервав переможну серію". інші Новини футболу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.