Полезные материалы

Ліга Європи. Арсенал - Мілан. Прогноз від аналітиків на матч-відповідь 15.03.18

«Арсенал» - «Мілан» «Арсенал» - «Мілан». Центральна пара 1/8 фіналу Ліги Європи здивувала результатом першого протистояння, до якого «россонері» підходили з тринадцяти-матчевої безпрограшної серією за плечима, а в протилежному ігровому стані, вигравши лише в чотирьох із тринадцяти попередніх протистояння з «Міланом» матчах. Чи вдасться підопічним Дженнаро Гаттузо виступити краще на «Емірейтс»?

«Арсенал» переживає злети і падіння. На поточний момент команда далека від оптимальних ігрових кондицій, хоча і звела крайні два протистояння до вельми впевненим Віктор, враховуючи вишеупонянутие результати команди Арсена Венгера на початку календарного року. «Арсенал» в черговому сезоні ризикує опинитися за бортом топ-четвірки, і якщо в минулорічному розіграші прем'єр-ліги гонитва за лігочемпіонівським пропискою почалася з весняної частини сезону, але в поточному розіграші вже з початку грудня команда перебуває за її межами. Шанси команди тануть з кожним туром. На поточний момент відставання від «Ліверпуля» одно дванадцяти очками, які нівелювати в останніх восьми турах сезону практично не реально, тому логічно, що основна ставка робиться на Лігу Європи, тріумф у якої віднедавна гарантує пропуск в Лігу Чемпіонів. Поза грою Санті Касорла і Олександр Ляказетт. Під питанням поява на полі Начо Монреаля і Ектора Бельеріна.

«Мілан» в минулому розіграші Серії А з Вінченцо Монтеллою на чолі фінішував на шостій позиції, завоювавши єврокубковий квиток. З огляду на чотирьох-літній відсутність команди на міжнародній арені і плани китайських інвесторів щодо подальшого розвитку команди в літнє міжсезоння нагрянула кадрова революція. 194.5 млн. € було витрачено на посилення складу, але відсутність бажаних результатів змусило керівництво клубу вже в кінці осінньої частини вдатися до ротації на тренерському містку, довіривши команду в руки Дженнаро Гаттузо. Перші кроки біля керма «россонері» не були успішними, але налагодивши атмосферу всередині роздягальні результати пішли на поправку. Гравці визначилися зі своєю роллю на поле і оптимальної ігрової схемою, і ось уже на протязі дев'яти турів вони не програють, набравши за цей проміжок двадцять три очки, що сприяло поверненню команди в боротьбу за лігочемпіонівським прописку. А враховуючи, що у випадку успіху в перенесеному матчі з «Інтером» відрив від найближчого представника цієї зони становитиме всього три очки, то навряд чи поразку в майбутній поєдинок з «Арсеналом» сильно засмутить «россонері», які зможуть переключитися на боротьбу на внутрішній арені.

Висновок: Дженнаро Гаттузо постарається зі своїми підопічними виступити на межі своїх можливостей, і з огляду на проблеми господарів поля в обороні і мотивацію «россонері», то напевно протистояння вийти досить результативним, хоча і здебільшого матчів зі своєї безпрограшної серії «Мілан» тріумфував з мінімальною перевагою в рахунку.

Прогноз - обидві заб'ють ( коеф. - 1.67 від БК Парі-матч ).

Чи вдасться підопічним Дженнаро Гаттузо виступити краще на «Емірейтс»?