Полезные материалы

Ліга Європи. Кельн - Арсенал. Прогноз від фахівців на матч 23.11.17

«Кельн» - «Арсенал» «Кельн» - «Арсенал». «Каноніри» є непохитними лідерами квартету H, після чотирьох турів маючи в своєму активі десять очок. Фаворитизм команди Арсена Венгера з самого початку не піддавався сумнівам, а ось другого претендента на продовження турнірного ходи було важко виділити, і навіть на поточний момент «козли», що займають останнє місце в групі, мають всі шанси пройти в наступний раунд.

«Кельн» в минулому сезоні пригнув вище голови, завоювавши єврокубкову прописку. За підсумками сезону керівництво клубу не змогло встояти перед пропозицією «Тяньцзінь Цюаньцзянь» з продажу кращого снайпера команди і третього бомбардира Бундесліги Антоні Модест за 34.7 млн. €. Виручені кошти дозволили провести непогану роботу по посиленню рядів команди, враховуючи що відкрився єврокубковий фронт, підписавши двох захисників Яннеса Хорна і Хорхе Мері, а так само нападника «Майнца» Джона Кордобу, який відзначився в попередньому сезоні всього лише п'ятьма м'ячами. «Кельн» провалив старт сезону, маючи на поточний момент одні з найгірших показників в Бундеслізі (4:23). Замикаючи табель про ранзі, «козли» ризикують відправитися в другій за силою дивізіон, що явно в їх плани явно не входило, але з огляду на восьми-очковий бар'єр від рятівної зони, то боротьба з збереження буде досить складною. Підопічні Петера Штегер демонструють більш переконливу гру на євроарені, тому не дивлячись на локальні результати у майбутній сутичці недооцінити «козлів» не варто, зокрема з огляду на відсутність турнірної мотивації у їх візаві.

«Арсенал» після не впевненого старту сезону з початку вересня помітно перетворився, що підкреслює статистика команди (11-2-2). В рамках місцевої першості «каноніри» розташовуються лише на шостій позиції, але з огляду на, що у верхній частині турнірної частини турнірної сітки колективи розташовуються щільною групою, то до кінця календарного року у «Арсеналу» відрізнити перспективи просунутися вище, враховуючи прихильність календаря. Команда Арсена Венгера перебуває в оптимальній формі, що на вихідних було продемонстровано в протистоянні з «Тоттенхемом» (2: 0).

Висновок: у «Арсеналу» виходить вкрай насичена тиждень. Матч в Кельні з однойменним клубом не має турнірній важливості для «канонірів», тому очевидно, що ключові гравці команди отримають необхідний відпочинок, тому «козли», що роблять акцент на Лігу Європи, мають шанс поповнити скарбничку очками, але навряд чи їм вдасться домогтися максимального результату.

Прогноз - Арсенал не програє (Х2) ( коеф. - 1.5 від БК Парі-матч ).

Рахунок - 1: 0. Прогноз не пройшов. - Ставка: Арсенал не програє (Х2), Коеф .: 1.5, (100 у.о.) Рахунок - 1: 0