Полезные материалы

Мілан - Арсенал. Прогноз на матч 08.03.2018

  1. Мілан
  2. Арсенал
  3. Мілан - Арсенал: цікаві факти і історія зустрічей

Ліга Європи. Стадіон: Джузеппе Меацца.

Мілан - Арсенал. Найцікавіша і непередбачувана пара на цій стадії турніру. Спочатку саме ці клуби були головними фаворитами на завоювання трофея, тому не виключено, що один з них виявиться в майбутньому як мінімум в фіналі. На сьогоднішній день форма у італійської команди краще, і з цієї причини букмекери віддають перевагу господарям.

Мілан

Через трагічної події в неділю не відбулося міланське дербі. У «червоно-чорних» буде більше часу на підготовку до єврокубкової гри. З психологічної точки зору футболістам хотілося зіграти з «Інтером», але тепер всі ці емоції варто направити на матч четверга.

Під керівництвом Гаттузо «Мілан» не програє 13 матчів поспіль. У команди з'явився характер, який в двораундова протистояннях часто виходить на перший план. Півфінали Кубка Італії з «Лаціо» показали настрій «россонеррі».

Якщо на початку сезону у клубу зі столиці моди були дуже туманні перспективи в усіх змаганнях, то тепер вони реально претендують на два трофея і потрапляння в першу п'ятірку Серії А.

Арсенал

Дуже складна ситуація відбувається в лондонському клубі. Очевидно, що Арсен Венгер не знає вирішення цієї проблеми. «Каноніри» програли чотири матчі поспіль з різницею голів 2: 8. Але найгірше те, що футболісти не показали ніякої гри і бажання боротися за результат.

Після невдачі в матчі з «Брайтоном», наставник «Арсеналу» визнав капітуляцію, заявивши, що фінішувати в четвірці і потрапити в ЛЧ тепер не вдасться. Єдиний вихід «гармашів» - виграти Лігу Європи. Якщо дивитися на склад лондонців, то він, звичайно, один з найзначніших серед усіх учасників, тільки гравцям потрібна струс або перезавантаження.

Якщо по ходу групового етапу англійці дозволяли собі виставляти другий склад, то зараз нічого не залишається, як грати основою і поставитися до плей-офф з усією серйозністю і відповідальністю.

Мілан - Арсенал: цікаві факти і історія зустрічей

  • Команди зустрічалися на цій же стадії тільки в ЛЧ шість років тому. Тоді «Мілан» вдома виграв 4: 0, а на виїзді поступився 0: 3
  • Безпрограшна серія «россонеррі» досягла 13 поєдинків
  • «Арсенал» зазнав чотирьох поразок поспіль

думка автора

Мілан - Арсенал: є відчуття, що битва вийде знатна. Незважаючи на всі проблеми англійців, вони зберуться і будуть намагатися пройти далі. Про характер італійців ми вже писали, в ньому можна не сумніватися. Швидше за все, в обох матчах перевага буде у приймаючої сторони, як це було в історичному протистоянні в 2012 році. Але саме в майбутньому поєдинку ми б розглянули для ставки варіант з голами.

Ставка: обидві команди заб'ють за 1.75 в БК «1xBet» Ставка: обидві команди заб'ють за 1

Щоденна розсилка нових прогнозів сайту

Мілан - Арсенал: прогноз на матч 1/8 фіналу Ліги Європи was last modified: by Олексій Пеєв