Полезные материалы

УПЛ. Шахтар Донецьк - Арсенал-Київ. Прогноз від фахівців на матч 29.07.18

«Шахтар» Донецьк - «Арсенал-Київ» «Шахтар» Донецьк - «Арсенал-Київ». Не вразили своїми діями в дебютній зустрічі «Арсенал-Київ» ризикує потрапити під гарячу руку чинного чемпіона України. Не готові гості конкуренцію скласти менш кваліфікованим суперникам, а в протистоянні з «Шахтарем» їм складно буде уникнути приниження.

«Шахтар» Донецьк швидко відновив психологічну рівновагу після провалу в Суперкубку України. У розпорядженні тренерського штабу є чимало футболістів, які мають солідний міжнародний досвід. Вони вміють тримати удар. Тактичних схем Паулу Фонсека міняти не став. У будь-якій зустрічі його підопічні діють з позиції сили, і попередній поєдинок у цьому плані винятком не став. Тайсон, якого так не вистачало в протистоянні з київським «Динамо» (0: 1), повів за собою партнерів. Відзначившись в кожному з таймів у воротах «Десни» (2: 0), «оранжево-чорні» забезпечили собі позитивний результат. На стадіоні «Металіст» донецький клуб постарається порадувати своїх численних шанувальників ще більш змістовним футболом. Новобранці поступово вписуються в ігрову схему португальського фахівця. Зовсім скоро вони зможуть гідно замінити зіркових футболістів, які залишили в літнє міжсезоння розташування команди. Каркас, навколо якого буде нарощуватися м'язова маса, все ж зберегти вдалося.

«Арсенал-Київ» прогнозовано не продемонстрував видатного футболу в домашній зустрічі з ще одним дебютантом вищого дивізіону. Занадто сильним для «канонірів» виявився «ФК Львів» (0: 2). «Городяни» перевершували киян практично у всіх компонентах гри. Склад столичного клубу ще повністю не укомплектований. Нові футболісти продовжують його поповнювати. У ситуації, що склалася навіть топ фахівця складно було б створити конкурентоспроможний колектив. Фабріціо Раванеллі запам'ятався своїми професійними діями на футбольному полі, а ось похвалитися досягненнями в тренерській кар'єрі він не готовий. Поки італійський наставник виглядає як весільний генерал. Не видно за рахунок чого він зможе поліпшити якість гри, не маючи в своєму розпорядженні досвідчених виконавців.

Висновок: дуже блідо виглядали «каноніри» в рідних стінах на тлі такого ж скромного дебютанта вищого дивізіону. Ще більш складну задачу їм доведеться вирішувати на стадіоні «Металіст». «Гірники» після невдало проведеного поєдинку в рамках Суперкубка України постараються харківську публіку порадувати результативним футболом. Не варто сумніватися, що більшу частину ігрового часу донецький «Шахтар» проведе на половині поля суперника.

Прогноз від фахівців Стратегія.Ком - індивідуальний тотал Шахтаря більше 2.5 ( коеф. - 1.51 від БК Парі-матч ).

Рахунок - 3: 0. Успішний прогноз. + Ставка: індивідуальний тотал Шахтаря більше 2.5, Коеф .: 1.51, (100 у.о.) Рахунок - 3: 0