Полезные материалы

Чвертьфінали чемпіонату світу - хто судді матчів 1/4 фіналу ЧС-2018

  1. Орфографічна помилка в тексті:

4 липня 2018, 22:42 Переглядів: 4 липня 2018, 22:42 Переглядів:   Серб Мілорад Мажич обслужить суперматч Бразилія - ​​Бельгія

Серб Мілорад Мажич обслужить суперматч Бразилія - ​​Бельгія. Фото AFP.

У п'ятницю і суботу на чемпіонаті світу з футболу будуть зіграні чвертьфінальні поєдинки. 6 липня відбудуться матчі Уругвай - Франція і Бразилія - ​​Бельгія, а 7 липня зіграють Швеція - Англія і Росія - Хорватія. Експерти букмекерських контор назвали фаворитів матчів 1/4 фіналу і вважають, що мундіаль-2018 виграє збірна Бразилії. У середу, за кілька днів до поєдинків, стали відомі імена арбітрів, які будуть обслуговувати чвертьфінальні матчі.

Уругвай - Франція: суддя аргентинець

Матч обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з аргентинцем Нестором харчування. Допомагати харчування будуть судді на лініях Ернан Майдану і Хуан Пабло Белатті (обидва - Аргентина), четвертий арбітр - Аліреза фаганья, резервний асистент - Реза Сохандан (обидва - Іран). Для харчуватися цей матч стане вже четвертим на чемпіонаті світу в Росії. Раніше він обслуговував зустрічі групового етапу Росія - Саудівська Аравія (5: 0) і Мексика - Швеція (0: 3), а також гру 1/8 фіналу Хорватія - Данія (1: 1, по пенальті 3: 2).

Бразилія - Бельгія: суддя серб

Головним арбітром цього матчу призначений серб Мілорад Мажич. Допомагати Мажич на лініях будуть його співвітчизники Мілован Рістіч і Далібор Джурджевіч. Резервним арбітром призначений американець Джайра Марруфо, а резервним помічником судді - ще один представник США Корі Рокуелл.

Швеція - Англія: суддя з Голландії

Цей поєдинок обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Бьорном Кейперсом з Нідерландів. Допомагати Кейперс будуть його співвітчизники лайнсмени Сандер ван Рукел і Ервін Зейнстра. Резервним арбітром призначено іспанця Антоніо Мігель Матеу Лаос, резервним помічником буде ще один представник Іспанії По Себріан. Кейперс раніше на чемпіонаті світу судив три матчі, в тому числі зустріч 1/8 фіналу між збірними Росії та Іспанії, яку господарі турніру виграли в серії пенальті з рахунком 4: 3 (основний і додатковий час завершився внічию - 1: 1).

Росія - Хорватія: суддя бразилець

Головним арбітром цього матчу призначений бразилець Сандро Річчі. Допомагати Річчі будуть судді на лініях Емерсон Де Карвальо і Марсело ван Гассе, також представляють Бразилію. Резервним арбітром матчу призначений замбієць Джанні Сіказу, а резервним помічником арбітра - Джерсон Дос Сантос з Анголи. Раніше Річчі вже судив матч чемпіонату світу-2018 за участю збірної Хорватії. Бразильський рефері був головним арбітром зустрічі групового етапу між командами Хорватії та Нігерії, яка пройшла 16 червня і завершилася з рахунком 2: 0 на користь хорватів.

Чемпіонат світу з футболу 2018 року стартував 14 червня і триватиме місяць - до 15 липня. Повний розклад і результати матчів чемпіонату світу доступні на нашому сайті.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Стали відомі суддівські призначення на матчі 1/4 фіналу чемпіонату світу". інші Новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ