Полезные материалы

Барселона - Атлетіко. Прогноз на матч 04.03.2018

  1. Барселона
  2. Атлетіко
  3. Барселона - Атлетіко: цікаві факти і історія зустрічей

Ла Ліга. Стадіон: Камп Ноу.

Барселона - Атлетіко. Скромний «Лас-Пальмас» в четвер примудрився відродити інтригу в чемпіонаті Іспанії, відібравши очки у каталонців. Тепер між командами Вальверде і Симеона різниця всього в п'ять пунктів. Зрозуміло, що найближча очна зустріч може стати ключовою в боротьбі за золоті медалі. Якщо гостям вдасться виграти, то вони впритул наблизяться до лідера.

Барселона

Бездоганна «Барса» продовжує йти без поразок, але в останніх шести матчах вона тричі зіграла внічию, причому ні з найсильнішими суперниками. Ці осічки дозволили «Атлетіко» підтягнутися і зберегти вже не такі примарні надії на перше місце.

Каталонці в нинішньому сезоні пропустили всього 13 м'ячів за 26 матчів, але у їх найближчого суперника оборона ще крутіше - 11 голів. Будинки «синьо-гранатові» зазвичай успішно діють проти «матрацників», хоч і не завжди досягають перемоги.

Важливо пам'ятати, що попереду у «Барси» у відповідь зустріч з лондонським «Челсі» в ЛЧ. Цей поєдинок, звичайно, є найважливішим на даному відрізку для каталонців.

Атлетіко

Ну і ривок зробив мадридський колектив. Шість перемог поспіль з різницею голів 16: 2. Розігрався не на жарт лідер команди Антуан Грізманн, який забив сім м'ячів в двох останніх зустрічах - хет-трик і покер відповідно. Якщо француз продовжить в тому ж дусі, то «Барсі» заб'є п'ять.

Жарти жартами, а «Атлетіко» дійсно здатний скласти конкуренцію «синьо-гранатовим», особливо якщо «Челсі» буде пройдений і доведеться грати на двох фронтах. «Індіанці» теж беруть участь в Лізі Європи, але цим турнірному можна і пожертвувати в разі чого.

Барселона - Атлетіко: цікаві факти і історія зустрічей

  • «Барселона» в цьому сезоні не зазнала жодної поразки в рамках Ла Ліги
  • «Атлетіко» вже 12 років не може виграти на «Камп Ноу»

думка автора

Барселона - Атлетіко: в п'яти останніх очних матчах команди весь час вражали ворота один одного. І взагалі «матрацники» регулярно вражають ворота каталонської команди. Чудова форма Грізманн дає нам право думати, що і на цей раз господарям не вдасться зіграти на нуль.

Ставка: обидві команди заб'ють за 1.9 в БК «1xBet» Ставка: обидві команди заб'ють за 1

Щоденна розсилка нових прогнозів сайту

Барселона - Атлетіко: прогноз на матч Ла Ліги was last modified: by Олексій Пеєв