Полезные материалы

Прімера. Осасуна - Атлетіко Мадрид. Прогноз на матч 27.11.16

«Осасуна» - «Атлетіко Мадрид» «Осасуна» - «Атлетіко Мадрид». Клуби переслідують різні цілі: господарі відчайдушно борються за збереження прописки, а гості не втрачають надій повернутися в чемпіонську гонку. Обидва колективи бажають поповнити клубну казну очками, але очевидно, що в розпорядженні Дієго Сімеоне більш потужний кадровий потенціал, тому шанси на їхній успіх у виїзному протистоянні котируються всього лише коефіцієнтом 1.29.

«Осасуна» в кращих традиціях клубу-ліфта в матчах плей-офф зуміла відвоювати місце в Прімері, але пасивність в період літнього трансферного вікна відразу ж знаменувалася з вильотом назад до Сегунди, враховуючи клас опонентів. З п'ятьма пунктами за результатами дванадцяти ігрових днів «Осасуна» виправдано замикає турнірну сітку Приклади. Ситуація явно не влаштовувала керівництво клубу, який відправив у відставку Енріке Мартіна. Поклавши рятівну місію на Хоакіна Капарроса. Дебютний матч біля керма «червоних» не вдався, поступившись на виїзді колезі по цеху (разом завоювали підвищення в дивізіоні) «Леганес» (2: 0). Реалії такі - від рятівної сімнадцятої рядки підопічних Хоакіна Капарроса відокремлює п'ять пунктів, і з огляду на третину пройденої турнірної дистанції, чіплятися за очки потрібно в кожному турі.

«Атлетіко Мадрид». Стартовий відрізок сезону «матрацники» провели в кращих традиціях чемпіонської гонки, видавши сумарно одинадцяти матчеву безпрограшну серію, але спершу осічка у зустрічі з «Севільєю» (1: 0), а потім в двох турах поспіль від «Реала» - з Сосьєдаду ( 2: 0) і Мадрида (0: 3) відповідно, що відбилося на їх позиції в табелі про ранзі, і напередодні візиту до аутсайдера Примери підопічні Дієго Сімеоне розташувалися на межі єврокубкової зони. З огляду на форму «мадридського Реала», який очолює турнірну таблицю, чергова помилка може поставити хрест на надіях на чемпіонський титул практично достроково, адже дванадцяти-очковий відрив відквитати буде не просто. З іншого боку гарантувавши вихід в плей-офф ЛЧ з першого місця сили команди будуть сконцентровані на місцевому чемпіонаті.

Висновок: «Осасуна» навряд чи здатна щось протиставити «матрасникам», навіть не дивлячись на наявні неістотні кадрові проблеми, з огляду на глибину і якість складу, і лише фактор недооцінки суперника може внести корективи. Поточне турнірне становище навряд чи влаштовує команду, але навіть максимальний результат не гарантує сходження по сходинках турнірної сітки, на відміну від поразки, яке значно ускладнить не тільки боротьбу за чемпіонський титул, а й за лігочемпіонівським прописку, тому мета гостей очевидна - тільки перемога.

Прогноз - Атлетіко Мадрид з форою -1 ( коеф. - 1.45 від БК Парі-матч ).