Полезные материалы

Austria.ru, Австрія 🇦🇹 Євро 2008, Чемпіонат Європи з футболу 2008, ЧЄ 2008, Euro 2008

Чемпіонат Європи з футболу 2008 пройде з 7 по 29 червня Чемпіонат Європи з футболу 2008 пройде з 7 по 29 червня. Євро 2008 знову приймають 2 країни - Австрія та Швейцарія. Це стає традицією: Євро 2000 приймали Бельгія і Нідерланди, а Чемпіонат 2012 року пройде в Польщі і на Україні.

Матчі чемпіонату візьмуть 4 міста Австрії - Відень, Інсбрук, Зальцбург і Клагенфурт, і 4 Швейцарії - Берн, Цюріх, Базель, Женева. Матч відкриття ЧЕ 2008 Швейцарія-Чехія відбудеться в Базелі 7 червня, а фінал відбудеться 29 червня у Відні, на реконструйованому стадіоні "Ернст Хаппель". Групові матчі збірна Росії проведе в Інсбруку і Зальцбурзі.

У відбірковому турнірі Euro 2008 50 команд боролися за 14 путівок на Чемпіонат. 2 збірні, Австрії та Швейцарії, отримали місця як країни-організатори. 16 команд розбиті на 4 групи, по 2 в кожній країні. Команди, що зайняли в групах 1 та 2 місця зіграють у чвертьфіналах, Далі півфінали і фінал. Матчі плей-офф пройдуть у Відні та Базелі. На сайті розміщено розклад матчів і телетрансляцій ЧЄ-2008 і будуть публікуватися результати матчів Чемпіонату Європи з футболу .

Спеціально для глядачів Чемпіонату Європи з футболу Австрія буде відкривати   Візу вболівальника   , По якій можна буде відвідувати як Австрію, так і Швейцарію, і Ліхтенштейн Спеціально для глядачів Чемпіонату Європи з футболу Австрія буде відкривати "Візу вболівальника" , По якій можна буде відвідувати як Австрію, так і Швейцарію, і Ліхтенштейн. Для отримання такої візи необхідно пред'явити в Посольство Австрії квитки на ЧЕ 2008 , Але вони не дають гарантії отримання візи.

Під час проведення Чемпіонату Європи з футболу організатори приділяють величезну увагу безпеки всіх учасників і глядачів. Якщо вам пощастило і у вас є квитки, ознайомтеся з правилами поведінки , Щоб не зіпсувати собі свято футболу.

Талісманами Євро 2008 стали близнюки Трікс і Флікс. Їх одяг червоно-білих кольорів символізує кольори як прапорів Австрії та Швейцарії, так і форму їх збірних. А червоні "панковские" пасма волосся уособлюють альпійські вершини обох країн-організаторів.

Про введення прикордонного контролю
З метою забезпечення громадської безпеки під час Чемпіонату Європи з футболу з 2-го червня 00:00 годин по 1-го липня 24:00 годин 2008р. знову здійснюється паспортний контроль на кордонах Австрії. Відповідно в зазначений період перетин кордону дозволяється виключно на прикордонних пунктах пропуску.
При підготовці до поїздки переконливе прохання до осіб, які бажають перетнути кордон, брати до уваги дане правило. В незалежності від здійснення вищевказаних контролів, як і раніше необхідно мати при собі посвідчення особи.
Інформація з сайту Посольства Австрії в Москві