Полезные материалы

КХЛ. Автомобіліст - Динамо (Мінськ), прогноз на 28.12.18

Опинившись в центрі уваги і ці команди самодостатньо дивляться на перспективи результату сьогоднішнього матчу, проте зрозуміло практично всім, що обійтися без них нікому не вдасться і якщо вже так пішло, то краще за все налаштовувати себе на перемогу, ніж будь-який інший результат Опинившись в центрі уваги і ці команди самодостатньо дивляться на перспективи результату сьогоднішнього матчу, проте зрозуміло практично всім, що обійтися без них нікому не вдасться і якщо вже так пішло, то краще за все налаштовувати себе на перемогу, ніж будь-який інший результат.

«Автомобіліст» виявився в дуже складному становищі, адже його головна позиція змусила грають команди не особливо налаштовуватися на гру проти нього, тому що кожному супернику все одно доведеться програти не впізнавши реально сильний він чи ні. Важливо знати і розуміти, що участь кожного гравця в цьому матчі - це перш за все необхідність і бажання рухатися вперед, а пов'язано це з тим, що кожен ігровий день команди будуть набирати очки, ось тільки «Автомобіліст» вже навряд чи комусь вдасться наздогнати , але змістити його можна тільки в плей-офф коли команди почнуть боротьбу на виліт. Дивно, але навіть при наявних лідерських показниках команда пропускає в середньому два голи за гру, про що букмекерських контор варто всерйоз задуматися, можливо вони, ці голи, дійсно грають ту саму важливу роль, яка так необхідна командам на льоду, для збереження інтриги матчу .

Мінське «Динамо» проводить час не так то погано, але поки не може перемагати в кожному матчі, що робить команду настільки вразливою, що не можна буде передбачити наскільки вона зацікавлена в перемозі над своїм суперником. Чесно кажучи, «Автомобіліст» перемагав завжди і так уже склалося, що кожен матч дозволяв суперничають командам грати в свій хокей через якого і доводилося найчастіше програвати. Таким чином стає зрозуміло, що мінські хокеїсти нехай і налаштовані на невдачу, але грати будуть на позитивний результат, де так уже повелося, що вони зуміли досягти поставленої перед ними мети. На тоталізаторі бачать успішною тільки результативність, яка може бути і зробить матч цікавим, але в будь-якому випадку зіграє тільки на руку господарям хокейного майданчика і це дозволено цікавий результат, який може зіграти на користь тільки приймаючій стороні.

Букмекерські контори в свою чергу розуміють значимість сьогоднішньої зустрічі і виставляють найвищі для цього дня котирування, але і вони не можуть зіграти значну роль для всього матчу, тому варто розглянути всі пропозиції уважно і сказати, наскільки вони цікаві і можуть протистояти букмекерам сьогоднішнього часу. Звичайно, перемога господарів вже не обмовляється і швидше за все вона зможе зіграти позитивну роль, що в дійсності зможе залучити величезні перспективи і результати завдяки чому ця гра і буде закінчуватися.

Прогноз - ТБ 4,5 голів, коефіцієнт - 1,61 від БК Виллиам Хілл .