Полезные материалы

Ак Барс - Салават Юлаєв ставки на КХЛ 29 листопада 2017

  1. «Ак Барс» (Казань)
  2. Найближчі прогнози
  3. «Салават Юлаєв» (Уфа)
  4. Прогноз на поєдинок «Ак Барс» - «Салават Юлаєв»

Ставки і прогноз на матч регулярного чемпіонату КХЛ «Ак Барс» - «Салават Юлаєв», який розпочнеться в Казані на майданчику «Татнефть Арена» 29 листопада о 19:00 мск.

«Ак Барс» (Казань)

У трьох поєдинках поспіль з досить непростими суперниками підопічні Білялетдінова добилися перемог. Вдалося це зробити завдяки надійній грі оборони і воротаря.

В позначених зустрічах пропустила Уфа лише 1 гол, причому він на кінцевий результат досягнуто не вплинув. У відповідь в ворота «Сочі» було відправлено 2 шайби.

Найближчі прогнози

Почалася успішна серія Казані з перемоги якраз над «Салават Юлаєв» (5: 0). У тому поєдинку багато було вирішено після того як «Ак Барс» двічі реалізував більшість. Але і Еміль Гарипов заслуговує утішних слів за 21 відбитий кидок.

Перемогою над «Барис» (2: 0) казанська команда обірвала серію з трьох поспіль невдач в домашніх зустрічах. Причиною її була багато в чому не сама впевнена гра захисту, яка пропустила 7 шайб - стільки ж, скільки за попередні шість зустрічей на «Татнефть-Арені».

«Салават Юлаєв» (Уфа)

Вболівальники уфимской команди відверто чекають коли головний тренер буде звільнений. Після резонансного поразки від «Ак Барса» ніяких заходів від керівництва «зелених» не було. Не було прийнято відповідне рішення і після 2: 3 з «Нафтохіміком».

Між іншим, «Салават Юлаєв» вже знаходиться поза зоною плей-офф Східної конференції, якщо розглядати втрачені очки. «Сибір», що має стільки ж залікових пунктів, повинна ще зіграти один матч щоб порівнятися з підопічними Вестерлунда в цьому показнику.

При 39 кидках по своїх воротах Уфа двічі пропустила в Нижньокамську після розіграшу більшості суперником. Причому обидва рази завершував комбінацію захисник Пігановіч, що не з кращого боку характеризує гру голкіпера Бена Скрівенса.

Лінія матчу БК Вінлайн

  • Перемога «Ак Барса» за 1,67
  • Нічия за 4,40
  • Перемога «Салават Юлаєв» за 3,96

Прогноз на поєдинок «Ак Барс» - «Салават Юлаєв»

Наш довгостроковий прогноз наступний - після матчу тренер гостей буде зміщений зі свого поста. Знаючи вдачу керівництва «Салават Юлаєв», підозрюємо, що воно чекає ще однієї поразки від принципового опонента щоб остаточно переконається в недієздатності методів досвідченого фінського фахівця по відношенню до клубу з Уфи. Ну а результат здається досить однозначним - перемога «Ак Барса» на класі в малорезультативних матчі.

Рекомендовані ставки:

Тотал менше (5) за 1,81

Зробити ставку в БК Вінлайн

Автор: Arturian ShD