Полезные материалы

Ак Барс - Северсталь. Прогноз, ставки букмекерів на матч КХЛ (14.09.2017)

Ак Барс - Северсталь Ак Барс - Северсталь. Прогноз, ставки букмекерів на матч КХЛ (14.09.2017) У четвер 14 вересня в Казані о 19:00 на льоду «Татнефть-Арена» Ак Барс в черговій грі КХЛ прийме Северсталь.

У Казані букмекери 1хСтавка фаворитами матчу бачать господарів. На домашній успіх Ак Барса коефіцієнт - 1,51. На виїзну перемогу Северстали котирування - 5.45. На нічию після трьох періодів коефіцієнт букмекера дорівнює - 5.30. Високі коефіцієнти 1хСтавка пропонує на тотал матчу. На пробиття ТБ5 коефіцієнт - 2,47, на ТМ5 котирування - 1,57.

Ак Барс після вдалого старту сезону, і серії з 4 перемог поспіль, в 4 крайніх зустрічах зазнав трьох поразок. Причому казанці програвали не найсильнішим командам, поступається їм в класі і амбіціям: Сочі 0: 5, Автомобіліст 2: 3 і Спартак 3: 4. В останній своїй грі Ак Барс будинку в овертаймі поступився Спартаку, варто відзначити, що в основний час підопічні Зінетулой Білялетдінова домінували, а в додатковий час «стали» кинувши 4 рази проти 9 кидків суперника, і заслужено поступилися. Перед матчем у четвер Ак Барс з 15 очками і різницею шайб 24-20 занімает5 місце в східній конференції. Цікавий факт, незважаючи на 2 поразки в рідних стінах у 6 матчах цього сезону, «барси» залишаються кращою командою сходу в домашніх зустрічах, набравши 13 очок.

Северсталь програвши 4 виїзні поєдинки на старті чемпіонату, в 5 наступних домашніх зустрічах домоглася трьох перемог. Останній свій матч команда Олександра Гулявтцева виграла з футбольним рахунком 1: 0 у Сочі. У 9 матчах чемпіонату Северсталь набрала 11 очок при різниці шайб 14-24 і займає 9 позицію в таблиці заходу. Перед грою в Казані насторожує статистика команди з Череповця на виїзді, з урахуванням минулого сезону 8 невдач поспіль, з яких 4 в цьому чемпіонаті з різницею шайб 5-9.

Для Ак Барса, Северсталь "улюблений суперник». «Барси» не програють Северстали з 6 вересня 2012 року на протязі 9 офіційних поєдинків, 8 вигравши в основний час і один в овертаймі. Відзначимо, що 7 з цих зустрічей завершувалися з низовим тоталом матчу. Що стосується майбутньої гри, то найкраща домашня команда сходу приймає на своєму льоду, одну з найгірших команд ліги в гостьових зустрічах. Висновок напрошується сам собою - перемога господарів. Ставка: перемога Ак Барса - П1 з коефіцієнтом 1.51.

51

Прогноз на матч Ак Барс - Северсталь: перемога Ак Барса - П1 (коефіцієнт 1.51).