Полезные материалы

Форма Барселони на сезон 2017-2018

  1. Домашній варіант форми Барселони на сезон 2017/2018
  2. Труси і футболки для ігор на виїзді
  3. Воротарський і запасний варіант екіпіровки

Не так давно з'явилися перші чутки про те, що форма Барселони в сезоні 2017/2018 вперше за багато років буде відрізнятися від звичного стилю в оформленні трусів і футболок каталонців. Про що це ми? Про те, що синьо-гранатові смуги тепер будуть різної товщини. Таке практикувалося і раніше, але тоді було ось як: або широкі і гранатові, і сині смуги, при чому як уздовж, так і впоперек, або ж навпаки - вузькі і ті, і інші. Але часи змінилися.

Домашній варіант форми Барселони на сезон 2017/2018

Сьогодні нова форма Барселони - в 2017-2018 році - буде, крім різної ширини смуг, ще й представляти іншого спонсора. Деякі інсайдери і зовсім стверджують про те, що Qatar Airways НЕ буде красуватися і на виїзному варіанті екіпіровки каталонців, але про це трохи пізніше.

Деякі інсайдери і зовсім стверджують про те, що Qatar Airways НЕ буде красуватися і на виїзному варіанті екіпіровки каталонців, але про це трохи пізніше

Домашня форма

Rakuten - це аж ніяк не авіалінії, а японський виробник електроніки. Можливо, компанія не така відома, але видно, що її керівництво запропонувало начальству «синьо-гранатових» вигідний контракт.

У той же час згадки інших «друзів» каталонського футбольного клубу в особі Beko і Unicef ​​залишаться на колишніх місцях: на плечах і ззаду під номером гравця. З Nike, судячи з усього, теж був продовжений контракт.

Відзначимо також, що комір залишиться одним цілим з усією футболкою. В принципі, його, можна сказати, і немає: на нього вказує лише золотистого кольору смужка.

З шортами поки не все зрозуміло до кінця: вони будуть або сині, або чорні.

Труси і футболки для ігор на виїзді

Форма Барселони для ігор в гостях аж до весни-літа 2018 року добре знайома шанувальникам іспанського гранда: світло-блакитний варіант оформлення екіпіровки «блаугранас» колись вже виблискував переможним ходом, якщо так можна висловитися.

Форма Барселони для ігор в гостях аж до весни-літа 2018 року добре знайома шанувальникам іспанського гранда: світло-блакитний варіант оформлення екіпіровки «блаугранас» колись вже виблискував переможним ходом, якщо так можна висловитися

виїзний комплект

Нагадаємо, що в сезоні 2016-2017 року Барса проводить свої ігри в фіолетових футболках і шортах з рожевими деталями, що, як нам здається, досить підходить під стиль гри підопічних Луїса Енріке: жорстко, красиво і з чималою часткою родзинки. Якось так.

Як ми вже сказали, логотип титульного спонсора команди в особі Rakuten, ймовірно, буде встановлено і на грудях виїзний футболки.

Воротарський і запасний варіант екіпіровки

Воротарський комплект форми Барселони на сезон 2017/2018 поки що не заявлений. Імовірно, тут мало що зміниться.

Зате відомо, що, швидше за все, третій варіант форми буде з бордовим відтінком, по периметру якого розташується привабливий візерунок. Здається, на Мессі, Неймара і Суареса це буде виглядати відмінно!

Запасний варіант

Відзначимо, що подібного роду узор, тільки різного кольору, тепер буде прикрашати запасний варіант форми, наприклад, Манчестер сіті і Інтера . Але то вже зовсім інша історія.

Поки що відомо, що гостьовий комплект форми каталонців і запасний варіант не затверджені офіційно. Причина - дуже вже велика схожість із забарвленням майок Сіті і Роми .

Читайте також:

Помітили помилку на сайті? Ми будемо вдячні вам, якщо ви виділите її і натиснете Ctrl + Enter

Про що це ми?