Полезные материалы

КХЛ. Плей-офф. Металург Магнітогорськ - Ак Барс. Прогноз на перший матч фінальної серії Східної конференції (24.03.2017)

Ще в кінцівці регулярного чемпіонату стало зрозуміло, що «Магнітка» є очевидним претендентом на фінал конференції, а другу путівку між собою розіграють «Авангард» і «Ак Барс» Ще в кінцівці регулярного чемпіонату стало зрозуміло, що «Магнітка» є очевидним претендентом на фінал конференції, а другу путівку між собою розіграють «Авангард» і «Ак Барс». Сталося так, як і припускали. «Металург» в двох перший раундах легко обіграв «Куньлунь» (4-1) і «Барис» (4-0). У свою чергу «Ак Барс» закономірно пройшов «Салават Юлаєв» (4-1), а потім у другому раунді виявився сильнішим за «Авангарду» (4-2).

Айван Занатта, екс-тренер СКА: «У перших двох раундах« Магнітка »виявилася сильнішою за суперників, у яких були проблеми з мотивацією. «Куньлунь» вийшов в плей-офф, виконавши завдання на сезон. «Барис» також дійшов до другого раунду, що є великим успіхом для казахів . У казанців суперники були куди складніше. «Ак Барс» продемонстрували, що можуть «вбивчо» реалізовувати більшість. У своїй зоні вони грають дуже розумно, а в атаці ефективно використовуються свої нечисленні моменти. До серії Казань буде добре підготовлена. У будь-якому випадку «Ак Барс» покаже, що є гідним суперником ».

Олександр Гуськов, заслужений майстер спорту: «Магнітці» не вдасться знову без бою пройти чергового суперника. «Ак Барс» буде чіплятися на кожному сантиметрі льоду, завдяки хорошим фізичним кондиціям і відмінною дисципліни. Білялетдінов - прекрасний досвідчений тренер, який спробує нейтралізувати першу ланку «Магнітки». Втім, магнітогорци в цьому сезоні показують, що не тільки перша трійка може давати результат. У «Магнітці» чудово виглядають легіонери. Відмінним кидком володіє Сьомін, від якого можна в будь-який момент очікувати пострілу ».

Олександр Кожевников: «Білялетдінов завжди придумує щось цікаве. У «Металурга» відмінне більшість, тому казанцям не можна віддалятися. Якщо в «Магнітці» не грало перша ланка, то матч могли витягнути інші ланки. «Металург» є більш збалансованою командою, адже гравці разом виступають вже не перший рік. Казані буде важко щось протиставити чотирьом граючим ланкам, тому явним фаворитом є «Магнітка».

прогноз
Хоч би яким був прекрасним тактиком Білялетдінов, виграти серію їм не вдасться в діючих чемпіонів. Можливо, вийти здивувати в якомусь з матчів. «Ак Барс» в першій грі буде грати від захисту, адже вміє це робити найкраще. У першій грі команди не будуть занадто агресивно грати, тому багато шайб завтра ми не побачимо. До того ж останній раз більше чотирьох шайб в особистих зустрічах даних суперників було забито два з половиною роки тому. З того моменту команди провели вже 8 матчів.

Рекомендована ставка - ТМ (4.5) ( коефіцієнт - 1.77 від БК Unibet )