Полезные материалы

ЦСКА - Спартак. Прогноз на матч 23.09.2018

  1. ЦСКА
  2. Спартак
  3. ЦСКА - Спартак: цікаві факти і історія зустрічей

Чемпіонат Росії. 8-й тур. Арена ЦСКА (Москва).

ЦСКА - Спартак. Саме московське дербі традиційно приковує до себе підвищену увагу, навіть не дивлячись на те, що в цьому турі відбудеться матч «Зеніт» - «Локомотив» . «Армійці» повільно, але вірно намацують свою гру і починають підбиратися до лідерів. «Червоно-білі», навпаки, перебувають на межі кризи, вихід з якого може затягнутися надовго. Букмекери вважають, що нас чекає гра на три результату, тому виставили майже рівні коефіцієнти.

ЦСКА

«Червоно-сині» йдуть лише на п'ятому місці і відстають від свого найближчого суперника на два очки, проте позитивних моментів в їх грі куди більше. Наприклад, радує результативність «армійців» - забито вже 12 голів. Добре грає оборона - всього три пропущені м'ячі. А адже саме за цю лінію було тривожніше за все після відходу багаторічних лідерів.

У середу ЦСКА проводив гру Ліги чемпіонів проти чеської «Вікторії». Підопічні Віктора Гончаренка провалили перший тайм, пропустивши два голи, але змогли видати відмінну другу половину і відігратися. І тут потрібно дивитися на якість футболу, воно було досить непоганим.

На жаль, в лазареті «армійців» знаходиться кілька важливих гравців. Тренер не може розраховувати на Магнуссона, Бістровіча і Ернандеса. Для нинішнього ЦСКА це неприємні втрати.

Спартак

У минулому турі РПЛ «народна команда» зазнала першої поразки. Будинки «Спартак» дуже несподівано програв «Ахмату» (1: 2), дозволивши «Зеніту» відірватися вже на п'ять очок.

Можливо, такий результат пов'язаний з не найкращою атмосферою, яка панує в команді. Глушаков і Єщенко усуваються від тренувань за лайки, лідер проданий в «Севілью», новий стовп оборони Жіго рве хрести і вибуває до березня. У такій ситуації і під таким тиском Каррера ще в Росії не працював.

Якщо подивитися на статистику, то «Спартак» є чи не найбільш нудною командою нинішнього сезону. В іграх за участю «червоно-білих» забивається вкрай мало голів. А адже саме атакуючий стиль хочуть бачити керівництво і вболівальники.

ЦСКА - Спартак: цікаві факти і історія зустрічей

  • У минулому сезоні команди обмінялися домашніми перемогами. ЦСКА переміг на своєму стадіоні 2: 1, «Спартак» відповів розгромної вікторією - 3: 0
  • В останніх шести очних матчах ставка «тотал більше 2.5» грала п'ять разів
  • В останніх шести очних матчах ставка «обидві заб'ють» грала чотири рази

думка автора

ЦСКА - Спартак: новий стиль «армійців» дозволяє нам сподіватися на гарний і відкритий футбол. Гончаренко робить все можливе, щоб команда якомога ефективніше грала в атаці. Виходить з перемінним успіхом, але, з огляду на кількість нових гравців, прогрес на обличчя. «Спартак» відчуває багато проблем, проте перед дербі все вони відійдуть на другий план. Команди привчили нас до того, що варто чекати безкомпромісної боротьби в кожному їхньому очному протистоянні. Ми це взяли і старанно чекаємо.

Ми це взяли і старанно чекаємо

1xBet

ЦСКА - Спартак: прогноз на матч РПЛ was last modified: by Олексій Пеєв