Полезные материалы

Ліга чемпіонів. Барселона - Інтер. Прогноз від експертів на матч 24.10.18

«Барселона» - «Інтер» «Барселона» - «Інтер». В останній раз турнірні шляхи команда перетиналися в півфіналі Ліги Чемпіонів сезону 2009/10, і тоді «нерадзуррі», що виступають під керівництвом Жозе Моурінью, завдяки домашньому успіху пройшли в фінал, де перегравши «Баварію», завоювали свій третій кубок Чемпіонів. Лише три гравці «синьо-гранатових» піднято ті події, тому командою буде скоріше не жадоба помсти, а турнірна мотивація.

«Барселона» в рамках Прімери в останні роки не зустрічає особливого опору в боротьбі за чемпіонський титул, і пов'язано це з легендарним поколінням в особі Хаві, Андреса Іньєсти і звичайно ж Лео Мессі. Перший завершив виступи за «синьо-гранатових» за підсумками сезону 2014/15, другий лише в минулому сезоні, і відповідно керівництво клубу намагалося в літнє міжсезоння задовольнити трансферні апетити Ернесто Вальверде, враховуючи відсутність успіхів на міжнародній арені, на тлі викликаного процесу зміни поколінь і яскраво вираженої залежності результатів від ігрових кондицій аргентинського форварда. «Барселона» традиційно потужно почала сезон, вигравши стартові шість зустрічей з сумарним рахунком 20: 4, але з середині вересня командний механізм дав перші збої і вже в наступній шести-матчевої серії команді Ернесто Вальверде вдалося відсвяткувати всього дві вікторії. Остання відіграє не останню роль у зміцненні впевненості у власних силах напередодні сутички з «нерадзуррі», перегравши в останньому турі лідируючу в турнірній таблиці «Севілью» (4: 2).

«Інтер» не важно почав ігровий сезон, набравши лише чотири очки в стартових чотирьох турах, що викликало явне здивування у тіффозі команди, враховуючи явний ігровий прогрес з моменту приходу Лучано Спаллетті і якісну трансферну кампанію в міжсезоння. Переломною для «Інтера» стала вольова перемога над «Тоттенхемом» (2: 1) на лігочемпіонівським, після чого переможну серію вдалося розвинути до семи-матчевої позначки, а завдяки перемозі в «міланському дербі», видобутої завдяки голу Мауро Ікарді на останніх хвилинах матчу , «нерадзуррі» вдалося не просто зміцнити впевненість у своїх силах і підняти моральний дух напередодні візиту на грізний «Камп Ноу», але і у піднятися на третю сходинку в турнірній сітці Серії А. Відсутність кадрових проблем і хороша фізична форма може принести очки в прийдешньої схват ке і практично гарантувати пропуск наступного раунду єврокубку.

Висновок: букмекери ведуть «каталонців» фаворитами протистояння, але з огляду на останні результати «Інтера», здобуті за рахунок морально-вольових якостей і ідеальної фізичної форми, то недооцінювати гостей не варто.

Прогноз від спортивного ресурсу Стратегія.Ком - Інтер з форою +1.5 ( коеф. - 1.58 від БК Парі-матч ).