Полезные материалы

Ліга Європи. ПАОК - Челсі. Анонс на матч 20.09.18

ПАОК - «Челсі» ПАОК - «Челсі». Колективи головні претенденти на продовження боротьби від групи L, і відповідно для підтвердження своїх амбіцій вони зобов'язані починати виступи на групою стадії з позитивного результату. Гості перевершують опонента в класі і досвіді, але наявні проблеми в обороні можуть внести корективи в плани на гру.

ПАОК із завидною регулярністю представляє свою країну на євроарені. За останні десять євросезонів ПАОК лише в половині випадків добирався до групової стадії, де лише тричі вдавалося успішно виступити, щоб пройти в 1/16 фіналу. З огляду на підбір суперників по квартету L, то у «двоголових орлів Півночі» є всі шанси пробитися в наступний раунд турнірної сітки Ліги Європи. Віце-чемпіони Греції, зміцнившись в міжсезоння, досить впевнено увійшли в поточний сезон, почавши з трьох перемог з сумарним рахунком 5: 1, що вони напевно бажають продовжити на єврокубковій арені, і шанси на досягнення мети у команди Резвана Луческу точно є, враховуючи, що вона і зовсім була близька до того, щоб пробитися в групову стадію найпрестижнішого єврокубку, але в плей-офф раунді була декласована «Бенфікою».

«Челсі». Чемпіонська казка Антоніо Конте канула в літо вже на наступний сезон, але не дивлячись на критику і розбрати усередині команди він все ж професійно допрацював сезон, вигравши Кубок і фінішувавши на п'ятій позиції. У міжсезоння відбулася італійська рокіровка на тренерському містку, підписавши контракт з Мауріціо Сарри, а так само рокіровка по позиціях, підписавши Кепа Аррісабалагу, Жоржина і Матео Ковачич. На старті турнірній дистанції розкрилися проблеми в захисті, що помітно неозброєним оком, особливо в протистояннях з провідними колективами англійської прем'єр-ліги, безвольно поступившись Суперкубок, а в рамках першості Англії, добуваючи вольові вікторії над «Арсеналом» (3: 2), «Ньюкаслом »(1: 2) і тим же« Кардіффом »(4: 1) в крайньому турі. На поточний момент в активі команди Мауріціо Сарри максимальну кількість очок після п'яти турів, але командний механізм ще далекий від злагоджених дій.

Висновок: гості перевершують опонента у всіх ігрових аспектах і зобов'язані відстоювати своє статус-кво переможних результатом. Відсутність кадрових проблем надає варіативності Мауріціо Сарри у виборі ігрових схем. ПАОК постарається чинити опір, користуючись підтримкою домашніх стін, і з огляду на форму команди, набрану в місцевому чемпіонаті, то шанси на успіх у підопічних Резвана Луческу безумовно є.

Прогноз від спортивного ресурсу strategya.com - ТМ 3 ( коеф. - 1.5 від БК Парі-матч ).