Полезные материалы

Прімера. Барселона - Осасуна. Прогноз на матч 26.04.17

«Барселона» - «Осасуна» «Барселона» - «Осасуна». Клас команд, які опинилися на різних полюсах турнірної таблиці, помітно відрізняється, та й моральний стан нинішніх суперників зовсім різне. «Барселона», піднявшись на вершину турнірної таблиці, пережила масу позитивних емоцій. «Осасуна», практично втратила шанси на порятунок, перебуває не в найкращому настрої.

«Барселона» останнім часом змушує своїх уболівальників відчувати різноманітні почуття. Ейфорія після приголомшливого камбека в протистоянні з ПСЖ змінилася повним спустошенням після вильоту з Ліги чемпіонів. Вже не дуже вірилося, що «каталонці» здатні піднятися з колін. Чи не додало особливого оптимізму вболівальникам «синьо-гранатових» початок поєдинку на «Сантьяго Бернабеу» з місцевим «Реалом» (3: 2). Підопічні Луїса Енріке знайшли в собі сили, щоб повернутися в чемпіонську гонку. Завдяки Ліонелю Мессі «Барселона», випередивши вершкових за додатковими показниками, повернула інтригу в боротьбі за престижний трофей. Якою ціною далася перемога «блаугранас», ми зможемо дізнатися зовсім скоро. Продовжить відбувати покарання лівий вінгер Неймар. Не готові повернутися на поле правий захисник Алеіш Відаль і центральний півзахисник Рафінья. Ризикує не зіграти центрбек Жеремі Матьє.

«Осасуна», перебуваючи на дні турнірної таблиці, не хоче миритися зі своїм незавидним положенням. Команда, хоч і приречена на пониження в класі, продовжує боротися. Нічийний результат в домашньому протистоянні зі «Спортингом» (2: 2) практично позбавив її останніх шансів на порятунок. Проте, в крайніх чотирьох турах «червоні» не змогли уникнути поразки тільки в гостьовому матчі з «Атлетіко» (0: 3). Поступово тренерському штабу вдалося поліпшити результати команди, але занадто пізно «Осасуна» вирішила виправляти ситуацію, що склалася. У решти п'яти турах ліквідувати відставання від зони безпеки буде вкрай складно. Не дуже переконливо підопічні Петара Васильовича діють на виїзді, правда, зовсім недавно їм вдалося здолати в гостьовому матчі міцний «Алавес» (1: 0). Зіткнувся аутсайдер Приклади з серйозними кадровими проблемами. У лазареті опинилися десять футболістів. Останнім туди потрапив центральний захисник Нікола Вуядіновіч. Відсутність форварда Оріолі Рієри ще більш знизило атакуючий потенціал команди.

Висновок: «Барселона», знайшовши знову впевненість в своїх силах, постарається віддячити вірних шанувальників за підтримку. На «Камп Ноу» краща лінія атаки Приклади буде терзати гіршу оборону дивізіону, лішівшуюся всіх номінальних центральних захисників. Залишається поспівчувати гостям, які опинилися в складному становищі.

Прогноз - Барселона з форою -3 ( коеф. - 1.51 коефіцієнт БК Парі-матч ).