Полезные материалы

Прімера. Леванте - Барселона. Прогноз від експертів на матч 13.05.18

«Леванте» - «Барселона» «Леванте» - «Барселона». Два кращих колектив крайніх десяти турів зійдуться в очній сутичці. Команди не рухає турнірна мотивація, і битимуться за престиж. «Каталонці» бажають завершити сезон без поразок, і докладуть максимум зусиль, щоб домогтися позитивного результату в поєдинку з набрали хід «жабами».

«Леванте» не погано стартував, але п'ятнадцяти-матчева серія без перемог, або ще більш жахлива картина - одна перемога за двадцять два тури, послужила причиною відставки Хуана Рамона Лопеса Муньіс. Здавалося, що команда приречена на боротьбу за виживання, до того моменту розташовуючись на краю прірви, маючи всього одні пункт переваги над представником червоної зони, але з Пако Лопесом, колектив ще не давно не подавав явних ознак життя, помітно перетворився, в дев'яти турах під його початком набравши двадцять два пункту, що є другим результатом в лізі (після «Барселони») за цей проміжок. Чи вдасться в майбутньому матчі підтвердити свої єврокубкові амбіції давши бій чемпіонам?

«Барселона» в кінці квітня стала володарем чемпіонського титулу, не без проблем перегравши «Депортіво» (2: 4), яке за підсумками сезону відправитися до Сегунди. Два м'ячі від аутсайдера чемпіонату вкрай показові в плані мотивації команди на залишок сезону, і нині найсильніший клуб Приклади останніх кількох років, з сезону 2004/05 (з моменту офіційного дебюту Лео Мессі) виграв дев'ять золотих, чотири срібних і один бронзовий комплект медалей (сумарно за останні чотирнадцять розіграшів жодного разу не опинившись за межами призового п'єдесталу). З Ернесто Вальверде на чолі команда стала на порядок надійніше діяти в обороні, при цьому атакуючий механізм все так само ефективний, завдяки чому «каталонці» оформили золотий дубль і в цілому можуть завершити сезон без поразок. Чи не візьмуть участь в матчі травмований Самюель Умтіті і відбуває дискваліфікацію Роберто. Так само тренер команди надав додатковий відпочинок лідеру команди Ліонелю Мессі.

Висновок: суперники перебувають в приголомшливою ігровій формі. Пако Лопес якісно перетворив гру «жаб», і впевненою ходою йде до фінішу. «Барселона» виступить наближеним до основи складом, прагнучи завершити сезон без поразок. З огляду на різницю в класі, то як мінімум продовжити свою серію «синьо-гранатовим» під силу.

Прогноз - ТБ 2.5 ( коеф. - 1.39 від БК Парі-матч ).

Чи вдасться в майбутньому матчі підтвердити свої єврокубкові амбіції давши бій чемпіонам?