Полезные материалы

Баскетбол. Євроліга. Баварія - Химки, прогноз на матч 22.10.2015

«Баварія»   Букмекери вважають, що в першому турі Євроліги у німецького клубу не буде жодних шансів на перемогу в матчі з «Фенербахче» «Баварія»
Букмекери вважають, що в першому турі Євроліги у німецького клубу не буде жодних шансів на перемогу в матчі з «Фенербахче». Після трьох чвертей здавалося абсолютно по-іншому - «Баварія» вигравала 59:52 і давала супернику наблизитися в рахунку. Але в заключному періоді «Баварію» немов підмінили. Команда гідно грала в обороні, а ось в атаці не виходило абсолютно нічого, тому з 7-очковим перевагою «Фенербахче» виграв у непростому поєдинку. У національному чемпіонаті справи у «Баварії» йдуть також як і завжди - команда розташувалася на третьому місці після «Альби» і «Брозе». Перемоги над клубами «Ольденбург», «Фенікс Хаген» і «Міттельдойчер» виявилися впевненими, а ось домашня перемога від «Бонна» була досить несподіваною, особливо з огляду на слабку гру в кінцівці матчу, коли потрібно було діяти на результат.

«Хімки»
Перед матчем букмекерські контори не змогли визначити фаворита, виставивши на «Химки» і «Реал» однакові коефіцієнти. Незважаючи на це впевнена перемога «Хімок» на рідному паркеті була дуже навіть несподіваною, але від цього не менш приємною. Підмосковні баскетболісти захопили ініціативу з перших хвилин зустрічі, не даючи наблизитися власникові Євроліги в рахунку до самого кінця. Перемога 84:70 була більш ніж закономірним результатом. У Єдиній лізі ВТБ для «Хімок» практично нічого не змінилося - Підмосковний клуб сильніше всіх за винятком ЦСКА. Після захоплюючої перемоги над саратовським «Автодором», «Хімки» впевнено розгромили «Байзонс» і тбіліську «Віту». До початку регулярного чемпіонату передбачалося, що колектив з Підмосков'я саме в цьому сезоні нав'яже боротьбу столичному ЦСКА за чемпіонство, але навіть не в оптимальному складі «армійці» виявилися сильнішими »- 100: 93.

Багато експертів стверджують, що після впевнених перемог над сильними суперниками в першому турі Євроліги «Хімок», «Локомотива» і ЦСКА можливий навіть фантастичний поворот подій з трьома клубами в «Фіналі чотирьох». Букмекерська контора Unibet вважає, що після перемоги над мадридським «Реалом» у «Хімок» є всі шанси бути в числі чотирьох кращих учасників найпрестижнішого європейського турніру. «Баварія» - це не той колектив, який може зупинити потужну підмосковну команду, навіть не дивлячись на матч перед рідними вболівальниками.

Рекомендована ставка - перемога «Химки» (коефіцієнт - 1.50)