Полезные материалы

Баскетбол. Іспанія. Барселона - Реал Мадрид. Прогноз на перший матч фінальної серії (15.06.2016)

Традиційно у фінальній серії плей-офф іспанської позбав АКБ зустрічаються гранди і одвічні суперники - «Барселона» і «Реал» Традиційно у фінальній серії плей-офф іспанської позбав АКБ зустрічаються гранди і одвічні суперники - «Барселона» і «Реал».

«Барселона»
Сезон для каталонського клубу пройшов не кращим чином. Місцеві вболівальники звикли, що їх улюбленців вважають одними з головних претендентів на перемогу в Євролізі, але в цьому сезоні команду можна було назвати по грі лише середняком найпрестижнішого європейського турніру. З одного боку нічого поганого не сталося, адже каталонці зуміли вийти з важкої групи Топ-16. Але з іншого, в Іспанії мало хто очікував, що практично нікому не відомий краснодарський «Локомотив-Кубань» перекриє «Барселоні» шлях до «Фіналу чотирьох». Серія виявилася дуже напруженою, і її доля вирішилася тільки у вирішальній п'ятій грі в Краснодарі на користь російської команди.
У регулярному сезоні іспанської ліги «Барселона» посіла перше місце, тому в першому раунді плей-офф отримала не складного суперника. «Фуенлабрада» була розгромлена і вдома, і в гостях. У півфіналі вдалося перемогти в чотирьох матчах в серії до трьох перемог одне з головних відкриттів сезону - «Лабораль», яка в цьому сезоні на європейській арені виявилася успішних командою з усіх іспанських клубів, зумівши дійти до «Фіналу чотирьох» Євроліги.

«Реал»
Мадридський клуб почав друге місце в регулярному чемпіонаті. Маючи рівну кількість перемог з каталонцями, «вершкові» поступилися тільки за додатковими показниками. Несподівано в королівського клубу виникли проблеми вже в чвертьфіналі. «Мурсія» несподівано дала бій у Мадриді в першій грі - 103: 107, після чого зрівняла рахунок в рідних стінах. Лише в третьому матчі мадридці показали свою перевагу. Точно так же, як і «Барселона» програла в півфіналі «Лаборал» один матч в овертаймі, «Реал» віддав одну гру «Валенсії» , І теж у додатковий час.
На міжнародній арені у «вершкових» великі проблеми були ще на старті сезону. На стадії Топ-24 Євроліги «Реал» пропускав більше всіх інших команд, і лише дивом пробився до наступного етапу. У Топ-16 кадрові проблеми практично закінчилися, але в чвертьфінал мадридці пройшли лише завдяки перемозі в останньому турі над «Хімками». У плей-офф «Фенербахче» не залишив від іспанської команди каменю на камені.

прогноз
Якщо 2-3 роки тому в очних матчах перемагали мадридці, то в цьому сезоні «Барселона» зуміла взяти гору над столичним клубом в 3 поєдинках з 4. З невеликою перевагою фаворитом зустрічі будуть каталонці, але логічніше поставити на тотал матчу. З огляду на той факт, що в останніх 5 з 6 поєдинках суперники закидають на двох понад 173 очок, нас очікує результативний поєдинок, до того ж букмекери дають привабливий коефіцієнт.

Рекомендована ставка - ТБ (172.5) (коефіцієнт - 3.00)