Полезные материалы

Баскетбол: збірна Росії програла два перші матчі Євро-2013

17 червня 2013 13:34 17 червня 2013 13:34   Жіноча збірна Росії з баскетболу, до складу якої входить нападаюча УГМК Анна Петракова, програла два перші матчі групового етапу Євро-2013

Жіноча збірна Росії з баскетболу, до складу якої входить нападаюча УГМК Анна Петракова, програла два перші матчі групового етапу Євро-2013. Росіянки поступилися збірній Іспанії - 72:77 і команді Швеції - 57:48.

«Сьогодні ми не вистояли фізично. Супернику вдалося зібрати багато підбирань. У грі було багато контакту, мабуть, ми не витримали цього, - прокоментувала результат матчу зі шведками Анна Петракова. - Не варто забувати і наш напружений вчорашній матч проти Іспанії, в якому ми витратили багато сил. У наших діях була присутня незлагодженість, ми зробили багато втрат. Дуже хочеться подивитися повтор і зрозуміти, чому це з нами відбувається. Головна проблема в тому, що ми програли боротьбу на підборі ».

Варто відзначити, що кольори збірної Іспанії, якій росіянки поступилися в першому матчі, захищає розігруюча УГМК Сільвія Домінгес. Тим часом команда Франції - господиня турніру, за яку виступає центрова УГМК Сандрін Купа, - впевнено очолює свою підгрупу «С».

Сьогодні в заключному раунді групового етапу збірна Росії зіграє з Італією. До наступного етапу вийдуть по три кращі команди з кожної групи.



Ключові слова: баскетбол , бк УГМК , збірна Росії , чемпіонат Європи

Матеріали по темі