Полезные материалы

Че Че перейшов в Динамо - офіційно 8.06.2018

  1. Орфографічна помилка в тексті:

8 червня 2018, 19:03 Переглядів:

Що що. Фото AFP.

Віце-чемпіон України провернув перший літній трансфер. Як повідомляє офіційний сайт клубу, київське "Динамо" досягло угоди з бразильським "Палмейрасом" про трансфер 25-річного центрального півзахисника Че Че. Данило дас Невес Пінєйро, більш відомий як Че Че, підписав контракт з клубом строком на п'ять років. Сума трансферу не розголошується, проте авторитетний портал ransfermarkt оцінює бразильця в 3 мільйони євро.

В "Динамо" Че Че виступатиме під ігровим номером "6". Новачок "біло-синіх" народився 30 серпня 1992 року в Сан-Паулу. Професійну кар'єру розпочав у 2011 році. Крім "Палмейраса" виступав за бразильські клуби "Аудакс", "Гуаратінгета", "Понте Прета" і "Боа".

Раніше ми писали, що Жуніор Мораес залишає "Динамо". Форвард написав зворушливий лист фанатам . Бразильський футболіст подякував уболівальникам, колишніх партнерів і працівників клубу.

Нагадаємо, що Євген Хачеріді підписав контракт з грецьким ПАОКом . Український захисник взяв у новому клубі той же номер, під яким він виступав в "Динамо".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Київське" Динамо "оголосило про трансфер Че Че". інші Новини футболу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ