Полезные материалы

Єдина ліга ВТБ. Локомотив-Кубань - ЦСКА. Прогноз на третій матч півфінальної серії (31.05.2017)

«Залізничники» не зуміли створити сенсацію, програвши два стартові матчі в Москві «Залізничники» не зуміли створити сенсацію, програвши два стартові матчі в Москві. Тепер серія переїздить до Краснодару, де місцевий «Локомотив», який демонструє симпатичний баскетбол, спробує продовжити серію.

У першому матчі серії ЦСКА допустив багато втрат, але кубанці не зуміли скористатися цим. Другий поєдинок розпочався з перестрілки. Краще за всіх в ній відчував себе Аарон Джексон, який тричі поспіль відправив в ціль «бомби», а «армійці» захопили перевагу. Інші лідери «армійців» Теодосич , Хайнс і Нандо де Коло також виглядали впевнено. ЦСКА мав перевагу, але далекі попадання Бабуріна та Метта Дженнінг під кінець першої чверті залишили «Локо» в грі - 20:15.

«Локомотив-Кубань» мав проблеми в атаці, але «армійці» не поспішали відриватися в рахунку. Більш того, гості зуміли навіть скоротити відставання до одного очка. Після цього команди обмінялися ривками, продемонструвавши характер. Для «Локо» чверть завершилася вдало, адже практично вдалося зрівняти рахунок - 38:36.

Старт другої половини зустрічі не подарував багато реалізованих кидків. Очікувалося, що до цього часу ЦСКА вже буде лідирувати з комфортною перевагою. Але замість цього на паркеті тривали «гойдалки», в результаті яких «залізничникам» навіть вдалося захопити лідерство. Якби гості не злякалися власної прудкості, могли б вирватися вперед, проте, припустилися кількох непотрібних втрат. Коли «Локомотив» прокинувся, «армійці» вже вели з рахунком 63:57.

У заключній чверті протистояти ЦСКА взявся Брокхофф. За п'ять хвилин до кінця зустрічі на рахунку австралійця вже було 24 очка, проте, «армійці» почали нейтралізовувати його. Хряпа, Курбанов і Теодосич впевнено себе почували на дальньої дистанції. Обрадович не міг знайти собі місце у кромки майданчика, адже у його підопічних закінчилися аргументи, і навіть Брокхофф почав мазати. Під кінець матчу Коллінс порадував публіку данком, а Теодосич набрав 20 очок. «Локомотив-Кубань» знову мав шанс вивезти перемогу з Москви. Тепер серія переїздить до Краснодару, і настільки довго вона триватиме, більше залежить від гравців ЦСКА, які напевно не хочуть її затягувати надовго, адже попереду фінальна серія, яка буде складатися не просто.

прогноз
Безумовно, ЦСКА володіє більш майстровиті складом. Проте, Обрадович зумів за півроку прищепити «залізничникам» командну гру, і по зіграності вони не багатьом поступаються підопічним Ітудіса. Букмекери занадто рано списують з рахунків «Локо», і якщо завтра краснодарської команді належить провести свій останній матч сезону, то просто так на милість переможцю вона не здасться, і буде битися до останніх володінь.

Рекомендована ставка - перемога «Локомотива-Кубань» з урахуванням фори (+10) ( коефіцієнт - 1.61 від БК William Hill )