Полезные материалы

Євроліга. Олімпіакос - Барселона. Прогноз від експертів Unibet (16.11.2016)

Завтрашній поєдинок між «Олі» і «Барсою» обіцяє бути найцікавішим і інтригуючим, але в той же час найменш результативним Завтрашній поєдинок між «Олі» і «Барсою» обіцяє бути найцікавішим і інтригуючим, але в той же час найменш результативним. Обидва клуби кілька років поспіль грають від оборони, тому видовищністю матчі з їх участю ніколи не відрізнялися.

«Олімпіакос»
Варто відзначити, що після зміни тренера і серйозної кадрової ротації, грецький гранд не схожий на себе, зразка минулого сезону. Баскетбол у виконанні «Олімпіакоса» став не таким в'язким і прагматичним, але найімовірніше, зараз новий тренерський штаб експериментує, щоб перевірити атакуючу міць. Ближче до завершення раунду топ-16 «Олімпіакос» буде повертатися до звичної манери гри. В Євролізі цього сезону греки тричі виграли і тричі програли. Були здобуті перемоги над «Анадолу Ефес», «Міланом» і «Басконія", а ось «Реалу», ЦСКА і «Галатасараю» команда програла. У чемпіонаті Греції «Олімпіакос» разом з АЕКом очолюють турнірну таблицю, не програвши в шести матчах жодного разу.

«Барселона»
Каталонці зараз знаходяться в стані реконструкції, проте, все одно їм вдалося вдало стартувати в Євролізі. Програла «Барса» тільки «Фенербахче» і «Црвене Зірці». А ось обіграти вдалося УНІКС, «Бамберг», «Маккабі» і «Жальгіріс». Втім, всі ці чотири перемоги були здобуті над командами, які мають невеликі шанси пробитися до вісімки найсильніших. «Барселона» об'єктивно сильніші за них, тому не варто переоцінювати 4 перемоги в 6 поєдинках. У чемпіонаті Іспанії «Барселона» і «Реал» очолюють турнірну таблицю, маючи по одній поразці в 7 турах. Очний матч «Барса» виграла у свого самого ненависного суперника, але ще в третьому турі несподівано програла «Більбао».

прогноз
Шляхи «Олімпіакоса» і «Барселони» в Євролізі перетинаються досить часто. За останні 4 роки суперники провели 10 матчів, в яких греки виграли 4 рази, іспанці - 6. Варто відзначити, що результативність цих поєдинків була занадто низькою. Лише три рази в цих 10 зустрічах хоча б однієї з команд вдавалося набрати за матч 80 очок. Провідні букмекерські контори виставили на завтрашній матч тотал 153.5 очок з равновероятности результатом. Варто зазначити, що протягом 8 останніх очних зустрічей суперники цей тотал не пробиває. «Барселона» завтра фаворитом не є і буде «сушити» гру, яка обіцяє бути нерезультативної.

Рекомендована ставка - ТМ (153.5) ( коефіцієнт - 1.91 від БК Unibet )