Полезные материалы

Голден Стейт - Х'юстон: прогноз на матч 27 травня 2018

  1. Голден Стейт
  2. Х'юстон
  3. Статистика протистоянь: Голден Стейт - Х'юстон
  4. Прогноз на плей-офф НБА: Голден Стейт - Х'юстон

зміст:

  1. ;
  2. ;
  3. Статистика протистоянь ;
  4. прогноз ;
  5. котирування БК ;
  6. ставка .

27 травня в 04:00 за Москві Голден Стейт Ворріорс зустрінеться з Х'юстон Рокетс. Фінал Західної Конференції плей-офф НБА.

"Ракети" зусиллями гардів і дисциплінованого баскетболу стримали сильні сторони опонента. Черговий ривок в кінцівці поєдинку приніс господарям найважливіший тріумф (98:94) і вивів вперед в серії (3: 2).

Голден Стейт

Томпсон все-таки вийшов на паркет всупереч прогнозам фізіотерапевтів, ще дивніше, що Клей провів на майданчику цілих 43 хвилини, що стало кращим результатом в складі обох команд. Атакуючий захисник навіть закинув 4 триочкових, коли увесь інший склад поділив між собою ще 6 вдалих спроб. Однак Ігудале травма все-таки завадила зіграти, і знову це стало серйозним ударом по чемпіонських амбіціях. Втративши можливість глибокої ротації, Стів Керр все частіше грав незвичними п'ятірками, що в підсумку призвело до необхідності ділити переважна більшість кидків між лідерами.

Розібравши тактичну схему гостей докладніше, видно, що хтось із пари Каррі - Дюрант обов'язково грає і якщо раптом Клея Томпсона немає на паркеті поруч з ними, то Стефан або Кевін все частіше вдаються до спроб "айзо" або пострілів з-за дуги після заслону. Унікальний стиль Ворріорс втрачається в спробах витягнути виключно завдяки індивідуальній майстерності. Наставник кілька років по крихтах вибудовував модель "маленької" п'ятірки, але в найважливіших протистояннях сезону все зводиться до банального стилю Рассела Уестбрук. Безумовно, справа не тільки в бажанні, а й в можливості: оборонні напрацювання "ракет" теж впливають.

Безумовно, справа не тільки в бажанні, а й в можливості: оборонні напрацювання ракет теж впливають

Структурований аналіз повністю пояснює прогалини, коли змушені виходити запасні, але чому тоді ГСВ настільки слабо провели початок і кінець поєдинку? Саме в цьому питанні виникає оборонна проблема. Ігудала один з кращих персональних захисників в NBA, досвід і вміння читати гру не завжди помітно, але неймовірно важливо. Кевоні Луні, Шон Лівінгстон і Куїнн Кук, яких Керр пробував в п'ятницю просто не володіють таким спектром можливостей. Суперники чудово розуміють ситуацію, що склалася і в кожній атаці прагнуть розмінятися на слабку ланку. Парадоксально, але щоб виправити ситуацію Ворріорс необхідно попрацювати над захистом.

Х'юстон

Рокетс знаходяться на неймовірному підйомі і екстазі, але в цей же час отримали цілий ряд найсерйозніших проблем. Важлива перемога дозволила виявитися всього в одній успішної зустрічі від легендарного успіху. І привів Техас до цього, як не дивно, Кріс Пол. Розігруючий дійсно володіє задатками лідера і сталевими нервами. Поки критики в пресі та інтернеті ставили під сумнів психологічну стійкість баскетболіста, він уже двічі поспіль витягнув кінцівки проти ГСВ. 18 пунктів у другій половині, один з найнеймовірніших кидків з-за дуги в плей-офф 2017/2018 і повний контроль дій колективу. CP3 самостійно перевернув коефіцієнти букмекерів і прогнози експертів. Ще у вівторок "ракетам" абсолютно не залишали шансів - сьогодні вони фаворити.

Ерік Гордон знову закинув 20+, що миттєво призвело до перемоги. Результативність і кураж шутера - фундамент для Рокетс. Обидві програні зустрічі були провалені кращим "шостим" сезону. Гордон поклав 24 пункту - більше будь-якого партнера. Допоміг йому і вікової Джеральд Грін: три з п'яти дальніх кидків гарда були точними. Тревор Аріза та Пі Джей Такер звично солідно гарували у свого кільця, провівши по 42 хвилини. Але навіть великим подивом стала не по роках зрілий баскетбол від Клінта крапель. Центровий встиг зняти 14 підбирань і продемонстрував 83 відсотки попадання.

Центровий встиг зняти 14 підбирань і продемонстрував 83 відсотки попадання

Коли всі плюси і сильні сторони вже обговорили, настав час поговорити про труднощі з якими техаський клуб напевно зіткнеться. Щоб не повторити помилки Оклахоми в 2016, коли Тандер примудрилися програти ГСВ фінал конференції, ведучи (3: 1), Д'Антоно зобов'язаний зарядити колектив упевненістю, і на тлі втоми постаратися зберегти концентрацію. Джеймс Харден виглядає абсолютно виснаженим і зовсім не потрапляє через дуги (0 з 11). Кріс Пол травмував стегно і його присутність в шостому матчі під питанням. Втративши ключових виконавців вистояти в Окленді майже неможливо, та й вдома набагато легше не буде.

Статистика протистоянь: Голден Стейт - Х'юстон

За останні десять днів відбулося п'ять очних протистоянь. Ворріорс двічі виявлялися сильнішими: (119: 106) і (126: 85). Рокетс тричі святкували перемогу: (127: 105), (95:92) і (98:94).

Прогноз на плей-офф НБА: Голден Стейт - Х'юстон

Пошкодження CP3 і форма "Бороди" в сукупності з чинником підтримки трибун миттєво підносять господарів в статус фаворитів. Букмекери тонко відчули ситуації, і вбили коефіцієнти. Всього 1,22 на Ворріорс, через що і адекватні варіанти з форою заграти неможливо. Вибір прогнозу вийшов зовсім непростим, але експерти FutZone припускають, що злі і мотивовані "воїни" знесуть супротивників атакуючим спрутом.

Прогноз - ІТБ1 (110,5) за 1,74 згідно котируванні БК 1xСтавка .

Структурований аналіз повністю пояснює прогалини, коли змушені виходити запасні, але чому тоді ГСВ настільки слабо провели початок і кінець поєдинку?