Полезные материалы

Росія-Великобританія баскетбол прогноз: дивитися онлайн трансляцію від 7 вересня 2017

07/09/2017 - 8:38 Автор: Ольга Берха

Сьогодні в Стамбулі пройде заключний, четвертий матч збірної Росії з баскетболу (відбірковий тур Чемпіонату Європи). Зустріч має бути з аутсайдером групи - командою з Великобританії. Початок гри відбудеться о 14.25 за київським часом.

Отже, які прогнози на зустріч? Вболівальники за росіян і букмекери чекають перемогу від нашої збірної. Коефіцієнти на матч приблизно такі: перемога Росії-1,15, перемога Велікобрітаніі- 7,70 і нічья- 20,00. Як бачимо, англійці попередніми програшами встигли добре себе зарекомендувати як найгірша команда в групі «D».

Як бачимо, англійці попередніми програшами встигли добре себе зарекомендувати як найгірша команда в групі «D»

Однак в недавньому інтерв'ю, яке дав тренер нашого сьогоднішнього суперника, збірна не збирається в даному випадку йти «по-англійськи» - команда буде намагатися «грюкнути дверима». Джо Пранті пояснив, що вони добре вивчили слабкі місця росіян в матчі проти Латвії, і будуть намагатися сьогодні ними скористатися.

Тепер про становище росіян в турнірній таблиці і плей-офф. Те, що команда виходить в 1/8 фіналу - це факт, навіть при програші від англійців. Виходити з 4-го місця нам невигідно, так як тоді потрапляємо далі на Іспанію - фаворита турніру. Так станеться, якщо Росія все ж сьогодні зазнає поразки. Якщо ж наша команда вболівальників не розчарує, то грати швидше доведеться з Чорногорією або Хорватією.

Подивитися трансляцію в прямому ефірі матчу Росія-Великобританія якнайнижче.

Якщо вам сподобалася ця публікація,
поділіться нею або обговоріть її в соціальних мережах:

Підпишіться , Будь ласка, на наш каналу в Яндекс Дзен і отримуйте підбірку наших кращих ексклюзивних публікацій

Отже, які прогнози на зустріч?