Полезные материалы

Вежа смерті Бійцівського клубу (2003)

  1. Нові статті категорії художні розповіді :

Дуже багато людей молодших рівнів завжди замислюються, що ж це таке за спорудження - Таємнича і неприступна Вежа Смерті. І як тільки доростають до 6го рівня, відразу йдуть взяти участь в турнірі, відчути на власній шкурі всі принади цієї непорушною твердині бійцівського Клубу . Але, як правило, перший досвід закінчується невдачею. Так що ж потрібно для того, щоб не бути в БС стороннім спостерігачем? Як там виживати і перемагати?

бійцівського Клубу



1. Підбір команди

Ніколи не штурмуйте БС поодинці. Це самогубство. Потрібна команда. Найкраще, щоб в команді були люди, які один одного знають, зіграні і знають що робити, а не спонтанно набираються безпосередньо перед турніром! Вітається наявність в команді нейтралів (чим більше, тим краще) через те, що вони мають додатковий бонус до удару кулаком! Також необхідні хоча б 2 темних. Один сокирщик, щоб міг одягнути караючий сокиру, і молотобоєць (молот страху в умілих руках в БС теж дуже корисна штука), і хоча б один Паладіна, який може одягати важку паладінскую броню. Оптимальне число гравців в команді - близько 10.

2. Прокачування

Звичайно в башті можуть принести користь гравці з будь-прокачуванням, якщо вони знають, що робити і як себе вести, але оптимальна мінімальна прокачування під БС:

сила 20 (17) - Щоб одягнути примари, смарагдові сережки, меч жорстокості (з кільцем сили, якщо пощастить знайти)
спритність 20 - так просто щоб була :) менше 20 спритності - це просто побиття.
інтуїція 25 - щоб одягнути кільця розуму
Витривалість 20 - ті ж самі родзинки, меч жорстокості, кільця розуму.
Інтелект 4 ну або хоча б 1 - в БС багато магії, прокачування інтелекту допомагає, коли команда не знайшла кілець розуму.

3. Призовий фонд і ставки

Призовий фонд формується з 70% ставок гравців, які вони роблять перед початком БС, а решта 30% віднімаються, як податок. Мінімальна ставка 3 кр. У турнірі може взяти максимальну кількість - 40 осіб, відповідно, якщо заявок більше 40, то візьмуть участь тільки перші 40, які поставили більше за інших. Тут, як то кажуть, треба покладатися тільки на свою інтуїцію (не ту, яку прокачували, а природну :)), щоб і в вежу потрапити, і грошей поменше поставити! Хоча я чув інформацію, що чим більше ставиш, тим успішніше народишся в БС і більш хороші речі зможеш підібрати, але це, як то кажуть, інформація неперевірена!

4. Початок турніру

Отже, ви пройшли в БС. Всі гравці розкидаються випадковим чином по кімнатах БС. Також випадково розкидаються і речі. Кімнати в башті розташовуються певним чином (Карта БС). Ваше завдання не панікувати і не бояться, що на вас відразу ж нападуть (за винятком особливих випадків, але про це пізніше). Всі інші гравці, також як і ви, зайняті збором речей. Після того, як ви пробігли по всіх довколишніх кімнатах, пора йти на місце збору (заздалегідь обговорюється з командою). Ніколи не одягайте речі до збору, інакше, якщо у вас є щось варте уваги, вам просто не дадуть дійти. Найкраще проводити збір в кімнатах, які мають один вхід і ви могли б контролювати всіх «непроханих гостей».

5. Одягання «Танка»

Ну ось команда зібралася на місці збору! Що далі ? Все дуже просто! Треба швидко з'ясувати, які гармати у вас є, і швиденько скинути їх відповідним гравцям (якщо караючий сокиру - темному сокирщик, меч жорстокості Мечников, ну і т.д). І не забудьте: всі передачі в БС відбуваються також, як і в БК. Тому щоб не витрачати гроші на передачу в основному використовується функція «подарувати». Після цього всі інші шмотки розподіляються таким чином, щоб максимально одягнути одного з бійців. Все інше розподіляється між іншими членами команди. Тепер у вас є «танк» і «піхота».

6. Тактика боїв

Тепер ваше завдання полягає в тому, щоб в БС залишилася тільки ваша команда. Для цього треба нейтралізувати «танка» суперника (якщо такий є). У разі, якщо ваш «танк» слабкіше, то треба суперника просто «замаринувати», тобто просто пов'язати його в бою і тягнути якомога довше, а самим за цей час спробувати вивести з вежі якомога більше конкурентів, заволодіти їхніми речами, причепурити свого «танка» краще і відправити його на допомогу. Власне це вже і є змагання в БС, тут простір для маневру і думки. Діяти потрібно по ситуації. Це прийде з досвідом.

7. Що є добре, а що є погано в БС

У БС, як і в БК, є свої негласні правила, Деякі їх дотримуються, а деякі ні! До сих пір всі сперечаються: «А чи можна застосовувати абіліті в БС і деякі заборонені прийоми?» Розповім про деякі з них і висловлю своє чисто суб'єктивна думка:

1. Долоньки - ворожий танк нейтралізується за рахунок нападу на нього гравця і заходом за нього іншого гравця з цієї ж команди. Після чого гравці починають бити один одному в блоки (кнопка змінити противника останнім часом ускладнила цю процедуру, ладошечніть все ще можна, але як не скажу;).

2. МІБ в БС - у клану МІБ є абіліті кулачного нападу і команда, в якій він бере участь, часто користується цим і знешкоджує чужого «танка»;

3. Вампиризм - іноді темні роблять так, що перед початком вежі у них смужка життя - жовта. І прямо в башті кусають своїх опонентів, після чого відразу нападають;

4. Останній пік моди - перевтілення в лідера суперників! Щоб збити з пантелику, хто є хто і що на ньому одягнене;

5. Використання Паладин закляття мовчання;

6. Нейтралізація клонів за рахунок заходу за протилежну команду і вибір нічиї при таймауті.

Моя особиста думка, що все крики з приводу неправомірності всіх цих діянь - необґрунтовані (щодо долоньок був згоден, поки не з'явилася кнопка «змінити противника»). Зрештою, БС - це не змагання в тому, хто швидше за всіх збере шмаття і одягне танка.

8. Архіваріус і чек :)

У БС є свій постійний житель АРХИВАРИУС. Це бот - Дух вежі. Він збирає речі, він не сильний за статтею і убивши його, можна вибити з нього багато чого хорошого. Але це синиця в небі, а є ще й журавель. У БС є маленький Клочек папери, який називається «чек на пред'явника», який багатьом не дає спокою. Багато людей намагалися його перевести в готівку, але виходило це у небагатьох. Його можна перевести в готівку тільки у архі. Похвалюся: вашому покірному слузі це вдалося, просто подарувавши чек Архи. Але у багатьох теж саме не спрацьовувало. Ймовірно, є ще якісь умови. Так що дерзайте!

9. Перемога

Якщо вам вдалося перемогти і в БС залишилася тільки ваша команда, чому б цим не скористатися? БС - це не тільки спосіб заробити грошей, а й експи. Адже в БС дозволено все, в тому числі і прокачування. Для цього потрібно, щоб в БС залишилося 2 бійця. Решту треба вивести через нічию (щоб не отримали травми). Після цього прокачується залишається голим, а прокачує одягається по максимуму, крім зброї. Далі пастками збивається ХП прокачує до 10 хп, починається бій, випускаються всі клони, які на даний момент залишилися. Прокачується перемагає і отримує багато досвіду. Реально підняти до 12000.

Автор: клан Apocalipsys

Увага! оновився наш рейтинг найперспективніших онлайн-ігор!


Нові статті категорії художні розповіді :

При копіюванні вподобаних статей, будь ласка, не забувайте вказувати посилання на першоджерело зі свого сайту, блогу чи групи. Дякуємо.

Додати коментар анонімно:

Так що ж потрібно для того, щоб не бути в БС стороннім спостерігачем?
Як там виживати і перемагати?
Що далі ?
До сих пір всі сперечаються: «А чи можна застосовувати абіліті в БС і деякі заборонені прийоми?