Полезные материалы

АПЛ. Челсі - Вест Хем. Анонс та прогноз на матч 15.08.16

«Челсі» - «Вест Хем» «Челсі» - «Вест Хем». З останніх десяти очних протистоянь «пенсіонерів» і «молотобійців» перше лише двічі вдавалося здобути легку вікторію, у всіх же інших сутичках їм надавали належний опір, а часом і зовсім позбавляли очок. Антоніо Конте прихильник оборонних дій, тому за підтримки рідних пенах він напевно докладе максимум зусиль, щоб «сині» почали сезон з позитивною ноти.

«Челсі». Антоніо Конте не дивлячись не на саму тривалу кар'єру (десять років!), Зробивши собі ім'я за успіхами в «Ювентусі» і збірної Італії, прийняв новий виклик, очоливши «Челсі». У італійського фахівця буде цілий рік, щоб «зліпити» команду і прищепити їй нові тактичні схеми, оскільки фінішувавши в минулому році на десятій позиції «сині» «пролітають» повз єврокубків. Завдання на сезон - повернутися в топ-4, але з огляду на як тренерський склад зібрався на Туманному Альбіоні, то навіть цю місію буде виконати не просто. Н'Голо Канті і Міші Батшуайі це єдині новачки в складі «пенсіонерів», але з огляду на кадровий потенціал який дістався Антоніо Конте, то працювати є з чим. У літнє міжсезоння «Челсі» домагався прийнятних результатів, перегравши «Ліверпуль» (1: 0) і «Вердер» (2: 4), а так само мінімально поступившись «мадридському Реалу» (3: 2). У матчі першого туру Антоніо Конте може розраховувати на всі бойові резерви (лише Курт Зума заліковує травму, отриману ще в минулому сезоні).

«Вест Хем» перевершує своїх опонентів в ігровій практиці, оскільки крім товариських матчів, встиг так само провести два поєдинки в рамках третього кв. раунду, вибивши словенську команду «Домжале», завдяки важкою перемозі в рідних пенатах. Дебютний сезон Славена Біліча на Туманному Альбіоні вдався, і грою своїх підопічних він здивував багатьох. Влітку була проведена дуже якісна трансферна кампанія, в ході якої до лав «молотобійців» перебралися Артюр Артур Масуаку, Мануель Лансіні, Софіан Фегулі, Андре Айю, Гекхан Тере (оренда з «Бешикташа») і Хонатан Кальєрі, який відправився назад в оренду в «Депортіво Мальдонадо », що підтверджує довіру з боку керівництва клубу, а так само зрослі амбіції і вимоги після торішніх успіхів.

Висновок: даний матч буде закривати програму першого туру, і тому колективи чудово обізнані турнірними перспективами будуть прагнути досягти прийнятного результату. Антоніо Конте починає сезон з домашнього матчу, і напевно бажає порадувати уболівальників переможним результатом, і з огляду на бойові якості опонента, цей результат буде в два рази солодше.

Прогноз - ТМ 3 ( коеф. - 1.63 від БК Парі-матч ).