Полезные материалы

Арсенал - Тоттенхем: Анонс і прогноз матчу Кубка англійської ліги 19.12.2018

Унаї Емері і Маурісіо Почеттіно Фото :: Getty Images

«Арсенал» і «Тоттенхем» вдруге в цьому сезоні зійдуться в дербі Північного Лондона. На цей раз, щоб визначити півфіналіста Кубка англійської ліги. Перша зустріч на початку грудня подарувала нам захоплюючий поєдинок і завершилася перемогою «Арсеналу» з рахунком 4: 2 в матчі, де по черзі вели в рахунку обидві команди.

У команд вистачає кадрових проблем. Унаї Емері швидше за все не зможе розраховувати на Сеад Коласінаца і точно не зможе використовувати Роба Холдингу, Денні Уелбека, Іміла Сміта-Роу, Константіноса Мавропаноса, Ектора Бельеріна. Маурісіо Почеттіно в свою чергу недорахувався Віктора Ваньяма, Вінсента Янссена, Еріка Дайера і Муси Дембеле.

Букмекерська компанія «Фаворит Спорт» виставила наступні коефіцієнти на результат матчу : Перемога «Арсеналу» - 2.61, нічия - 3.55, перемога «Тоттенхема» - 2.67. Можливість доступу команд до півфіналу майже однакова 1.91 у «Арсеналу» і 1.94 у «Тоттенхема». Букмекер чекає результативного поєдинку, так як три і більше голів в матчі оцінюються коефіцієнтом 1.59, два і менше забитих м'ячів - 2.26. Найімовірнішим рахунком букмекер бачить 1: 1 за 6.50. Гол Обамеянга і Кейна - ймовірний подія з коефіцієнтом 1.85.

Прогноз Footballua.tv: 1: 2

Нагадаємо, що в Англії грають матчі чвертьфіналу Кубка англійської ліги . Крім «Ман Сіті» в півфінал вже вийшов «Бертон Альбіон».

Відмітимо, що «Арсенал» може придбати форварда з чемпіонату Франції . На даний момент, гравець - один з кращих бомбардирів Ліги 1.

До речі, Харрі Кейн зазначив, що «Тоттенхему» потрібні трофеї.

Більше новин - у свіжому випуску Футбол NEWS!

Підписуйся на телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» в Telegram, щоб першим побачити найкращі голи з топ-ліг: https://t.me/footballua_tv

джерело: Footballua.tv