Полезные материалы

Байєр - Баварія: прогноз і ставка на матч 17 квітня 2018

  1. Байєр
  2. Баварія
  3. Статистика особистих зустрічей Байєр - Баварія
  4. Коефіцієнти на матч від букмекерської контори
  5. Ставка на матч Байєр - Баварія від sportstavki. online

У півфінальній зустрічі Кубка Німеччини 17 квітня в 21-45 за київським часом «Байєр» у себе в Леверкузені зіграє з «Баварією».

У півфінальній зустрічі Кубка Німеччини 17 квітня в 21-45 за київським часом «Байєр» у себе в Леверкузені зіграє з «Баварією»

Байєр

Клуб з Леверкузена в чвертьфіналі з великими складнощами пройшов «Вердер». Команда, граючи на своєму полі, пропустила два швидких м'ячі, однак Брандт відновив рівновагу в рахунку, а в додатковий час прекрасна гра вийшов на заміну Карім Белларабі дозволила господарям перемогти 4-2. У чемпіонаті Німеччини «Байєр» претендує на другий рядок, але при цьому місце в першій четвірці, а разом з ним і путівка в Лігу Чемпіонів напевно від дружини нікуди не піде. Після двох турів без перемог, в останніх двох зустрічах «аптекарі» по черзі крупно перемагали в гостях «Лейпциг» 4-1 і на своєму полі «Айнтрахт» 4-1. В обох поєдинках відрізнявся Брандт, а також варто виділити Фолланд, який нарешті перервав свою безгольову серію, а в матчі з суперником з Франкфурта і зовсім оформив хет-трик.

Баварія

Колектив з Мюнхена минулого стадії Кубка Німеччини на виїзді розгромив «Падерборн» 6-0, а до цього була обіграна «Боруссія» з Дортмунда 2-1. При цьому в чемпіонаті Німеччини «Баварія» вже гарантувала собі золоті нагороди. Однак, незважаючи на відсутність мотивації, підопічні Хайнкеса напередодні в рідних стінах розгромили менхенгладбахську «Боруссію» 5-1, здобувши в Бундеслізі третю велику вікторію поспіль. Господарі перші пропустили, але вже до перерви два м'ячі забив Вагнер, а в другому таймі клуб відзначився ще тричі. Відзначимо, що черговий гол на свій рахунок записав Левандовскі, якого наставник випустив тільки на заміну.

Статистика особистих зустрічей Байєр - Баварія

У цьому сезоні між клубами було два матчі чемпіонату, в яких «Баварія» двічі перемагала по 3-1. У десяти же останніх очних зустрічах у клубу з Мюнхена шість вікторій, а також одного разу був сильніший «Байєр» і два рази фіксувалася нічия.

Коефіцієнти на матч від букмекерської контори

букмекер 1хставка оцінив вікторію «Байєра» в 4,96, пропонуючи при цьому на перемогу «Баварії» і нічию котирування 1,74 і 4,0. Разом з цим зробити ставку в конторі на кількість голів більше 2,5 можна за коефіцієнтом 1,63, а на менше - по 2,43.

Ставка на матч Байєр - Баварія від sportstavki. online

Останнім часом «Баварія» на виїзді не могла обіграти «аптекарів», і зараз гостям з Мюнхена чекає важкий матч. При цьому зауважимо, що обидва колективи на ходу, і в останніх своїх зустрічах показували високу результативність. Так що з великою ймовірністю їх протистояння, незважаючи на всю важливість, вийде «верховим».

Прогноз і ставка на гру Байєр - Баварія - кількість голів більше 2,5 за 1,63.