Полезные материалы

Байєр Леверкузен - Баварія Мюнхен. Прогноз і ставки на матч Бундесліги. 12 січня 2018

  1. Статистика особистих зустрічей Байєр Леверкузен - Баварія Мюнхен
  2. Байєр Леверкузен
  3. Баварія Мюнхен
  4. Прогноз на матч «Байєр» Леверкузен - «Баварія» Мюнхен, 12 січня 2018 року

У п'ятницю, 12-го січня, о 22:30 за київським часом відбудеться перший матч другого кола чемпіонату Німеччини Байер Леверкузен - Баварія Мюнхен. За традицією, друге коло Бундесліги відкривається поєдинком за участю «осіннього чемпіона», їм, як відомо, за два тури до кінця першого кола стала Баварія. Короткі різдвяні канікули промайнули швидко, в п'ятницю нас чекає дуже цікавий матч.

Статистика особистих зустрічей Байєр Леверкузен - Баварія Мюнхен

«Байєр» - «Баварія»: 1: 1, 1: 1 | 1: 1, 1: 5 | 2: 0, 0: 3 | 1: 2, 2: 1 | 1: 1, 1: 2 | 2: 0, 0: 1 | 0: 0, 0: 3 | 0: 0, 1: 2 | 1: 3

З 1979 року «фармацевти» і «червоні» провели 80 матчів. Величезна перевага на боці мюнхенської команди, «Баварія» виграла 48 зустрічей. «Байєр» перемагав 16 разів, в 16-і зустрічах було зафіксовано нічийний результат.

Байєр Леверкузен

Після невдалого (чотири очки в п'яти перших турах) старту в чемпіонаті, команда Хайко Херрліха знайшла свою гру і під кінець першого кола заслужила статус одного з найстабільніших колективів Бундесліги. «Фармацевти» з 28-ма очками займають четверте місце в турнірній таблиці, на даний момент за спиною у Байєра безпрограшна серія в першості з 12-и матчів. Після невдалого (чотири очки в п'яти перших турах) старту в чемпіонаті, команда Хайко Херрліха знайшла свою гру і під кінець першого кола заслужила статус одного з найстабільніших колективів Бундесліги

Напередодні важливого матчу з принциповим суперником наставника «фармацевтів» радує кадрова ситуація в команді, всі здорові і готові до битви з лідером Бундесліги.

Баварія Мюнхен

Мало у кого є сумніви, що мюнхенська Баварія повним ходом йде до свого чергового титулу чемпіона Німеччини. Команда Юппа Хайнкеса випереджає найближчого (Шальке) переслідувача на 11-ть очок і впевнено тримає перше місце в Бундеслізі за надійністю оборони. У 17-і іграх першого кола «червоні» пропустили всього 11-ть м'ячів. Мало у кого є сумніви, що мюнхенська Баварія повним ходом йде до свого чергового титулу чемпіона Німеччини

В останніх матчах першого кола «Баварія» грала виключно в прагматичний футбол. Суперники (Айнтрахт, Кельн і Штутгарт) у мюнхенців були далеко не топ-рівня, але команда Юппа Хайнкеса не руйнуються шквал атак на суперника з перших хвилин, а планомірно розхитувала оборону противника. Три останні матчі в Бундеслізі «червоні» виграли з рахунком 1: 0.

Не зіграють - Матс Хуммельс, Тьяго Алькантара, Мануель Нойер, Роберт Левандовскі (?)

Прогноз на матч «Байєр» Леверкузен - «Баварія» Мюнхен, 12 січня 2018 року

Варто відзначити, що леверкузенський Байєр жодного разу в нинішньому сезоні не програвав удома, в активі «фармацевтів» чотири перемоги і чотири нічиї. Також варто звернути увагу, що за останні вісім сезонів Баварія тільки один раз виграла на «Бай Арені». Не менш цікаво, що всі останні вісім сезонів на стадіоні в Леверкузені зіграла ставка тотал менше 3,5. У матчі відкриття навряд чи будуть присутні високі швидкості, зробимо упор на малу результативність.

Тотал матчу менше 3,5 - кеф 1,68

Леверкузен, 12 січня 2018. Стадіон «Бай Арена». Початок матчу о 22:30 за київським часом.

comments powered by HyperComments