Полезные материалы

Баварія - Боруссія Дортмунд: прогноз і ставка на матч 31 березня 2018

  1. Баварія
  2. Боруссія Дортмунд
  3. Баварія - Боруссія Дортмунд: статистика особистих зустрічей
  4. Котирування букмекерських контор
  5. Прогноз ставка на матч від betonmobile.ru

31 березня 2018 року в 19:30 на поле мюнхенського стадіону «Альянц-Арена» пройде поєдинок 28-го туру футбольного чемпіонату Німеччини між клубами «Баварія» і «Боруссія» з Дортмунда. Як завершиться саме принципове протистояння в Бундеслізі? Читайте в прогнозі від порталу betonmobile.ru.

Баварія

Відігравши 27 турів, мюнхенський колектив заробив 66 очок і впевнено посідає перше місце в турнірній таблиці Бундесліги. Відрив від найближчого переслідувача «Шальке» становить 17 балів, що практично гарантує команді черговий чемпіонський титул.

У попередніх п'яти турах першості команда трохи зменшила свою переможну ходу і заробила лише 10 очок з 15 можливих, завдяки 3 перемог і 1 нічиєю. Різниця забитих і пропущених м'ячів за вказаний період становить 13: 3. У трьох матчах з п'яти команда зберегла свої ворота в недоторканності, а й сама в одному випадку пішла не забивши. Статус найкращого бомбардира клубу і всієї Бундесліги належить польському форварду Роберту Левандовскі. Зараз на його рахунку 23 голи і 1 результативний пас.

У минулому турі підопічні Хайнкеса грали на виїзді проти «РБ Лейпциг» і досить несподівано поступилися з рахунком 1: 2. Гості більше володіли м'ячем і вже на 12-й хвилині відкрили рахунок. З подачі Родрігеса відзначився Вагнер. Однак господарі ще до перерви відновили баланс, а на початку другого тайму забили переможний для себе гол.

На своєму стадіоні мюнхенці практично непереможні. Так, в 13 домашніх матчах поточного сезону Бундесліги вони здобули 11 перемог при всього 2 нічиїх.

Боруссія Дортмунд

«Джмелі» з 48 очками йдуть на 3-й позиції, відстаючи від «Шальке» всього на 1 бал. Той, хто йде слідом «Айнтрахт» має на 3 очка менше. Нагадаємо, що чотири перші команди безпосередньо потрапляють в Лігу чемпіонів.

У п'яти попередніх турах німецького національної першості з футболу «Боруссія» не потерпіла жодної поразки, тричі перемігши і двічі зігравши внічию. Таким чином, команда заробила 11 очок. 7: 4: така різниця забитих і пропущених м'ячів за вказаний період. Статус найбільш результативного гравця команди на даний момент має бельгійський форвард Миша Бачуай. Зараз в його активі 6 голів і 1 результативна передача.

У 27-му турі підопічні Петера Штегер брали «Ганновер» здобули перемогу з мінімальним рахунком 1: 0. Незважаючи на величезну перевагу господарів, гол забитий Бачуаем з подачі Шюррле на 24-й хвилині, так і залишився єдиним у цьому поєдинку.

В гостях «джмелі» в цьому сезоні німецького чемпіонату провели 13 матчів. У 6 з них команді вдавалося виграти при 5 нічиїх 2 поразках.

Баварія - Боруссія Дортмунд: статистика особистих зустрічей

Баварія - Боруссія Дортмунд: статистика особистих зустрічей

Тричі в п'яти останніх очних протистояннях в різних турнірах основний час матчу завершувалося перемогою мюнхенського колективу. В інших двох випадках були нічия і перемога дортмундців. До речі, в першому колі поточного чемпіонату в Дортмунді сильнішими виявилися гості (3: 1). У кожному з цих матчів суперники незмінно обмінювалися забитими м'ячами, і тотал голів завжди був більше 2,5.

Котирування букмекерських контор

Букмекери очікувано фаворитом цього протистояння вважають мюнхенців. В БК 1хставка , Наприклад, на їх успіх пропонується котирування 1,47, тоді, як перемога гостей з Дортмунда оцінюється в 6,85. На нічию в матчі можна поставити за 5,00. Результативність традиційно очікується висока. На ТБ 2,5 виставлений кеф 1,48 тоді, як протилежний варіант пропонується за 2,88.

Прогноз ставка на матч від betonmobile.ru

Матчі цих суперників традиційно проходять напружено і рясніють небезпечними моментами. У підсумку це все виливається в обмін голами і високу результативність. Але не варто забувати про двотижневу паузу і те, що лідери обох команд викликалися на товариські матчі збірних. Думаю, що відразу ж вони не зможуть повернутися в свою оптимальну форму, і більше трьох голів у матчі ми не побачимо. А без традиційного обміну голами і тут не обійдеться.

Як завершиться саме принципове протистояння в Бундеслізі?